Onnenpyörä-kilpailu

Ratko tehtäviä samaan aikaan #Onnenpyörä -kilpailijoiden kanssa ja twiittaa vastaukset hashtagilla #onnenpyöräkisa. Ensimmäinen oikein vastannut voittaa Eckerö Linen risteilylahjakortin!

Onnenpyörä TV5 keskiviikkoisin klo 20.00

Onnenpyöräkisan säännöt 23.2.2018

Onnenpyörän lähetyksen aikana voit osallistua Twitterissä kilpailuun ja ratkoa tehtäviä samaan aikaan jakson kilpailijoiden kanssa.

Kilpailu tapahtuu Twitterissä, ja osallistujat tarvitsevat pelaamiseen oman Twitter-tilin. Onnenpyöräkisaa käydään ainoastaan pääpelikierroksilla eli pikapelit ja bonustehtävä eivät ole mukana Twitter-kisassa. Jokaisessa jaksossa on noin 5-8 pääpelikierrosta. Palkintoina on Eckerö Linen risteilylahjakortteja. Kilpailu käydään joka keskiviikko Onnenpyörän ensimmäisen lähetyksen aikana. Kilpailua ei ole uusintojen aikana. Joka kierroksen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Twitterin kautta. Voittajilta tullaan pyytämään yhteydenotossa yhteystietoja palkintojen toimittamista varten. Jos voittaja ei lähetä pyydettyjä tietoja kilpailun moderaattorille määräaikaan mennessä, voitto raukeaa ja palkintoa ei jaeta. Risteilylle osallistujan tulee olla 18 vuotta, ja mukaan tarvitaan passi.

Onnenpyörän jaksoissa esiintyneet kilpailijat eivät voi osallistua Twitter-kisaan.

Miten osallistut kisaan?

Onnenpyöräkisa alkaa, kun pikapelin jälkeen ruutuun ilmestyy teksti: ”Ensimmäinen oikein vastannut voittaa Eckerön risteilyn #onnenpyöräkisa ”

Hashtagiin #onnenpyöräkisa tulee myös ilmoitukset kisojen aloituksista, mitä kierrosta pelataan ja mitkä ovat tehtävien kategoriat.

Osallistut kisaan, kun twiittaat omalta Twitter-tililtäsi vastauksen hashtagilla #onnenpyöräkisa kierroksen aikana. Voit osallistua jakson kaikille kierroksille. Ensimmäisenä Twitter-feedillä näkyvä oikein vastannut henkilö voittaa kisan.