Pohjoismaissa erinomaisesti menestynyt suoratoistopalvelu dplay on nyt myös Suomessa! Dplayn myötä Discoveryn kanavien runsas ohjelmisto on entistä helpommin saatavilla – juuri silloin kuin katsojalle parhaiten sopii. Ohjelmakirjasto sisältää yi 10 000 tuntia laadukasta ja inspiroivaa viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery  ja Discovery Science.

Dplaysta löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisia suosikkisarjoja sekä runsas kattaus mielenkiintoisia dokumentteja. Oli mielenkiinnon kohteena autoilu, sisustaminen ja ruoanlaitto, reality, tarinat oikeasta elämästä tai luonnon ihmeet ympäri maailmaa, dplaysta löytyy kaikki. Rakastettujen brändien superfaneille on luvassa runsaasti kohdennettua sisältöä, jonka voi halutessaan ahmia kerralla, ja monipuolinen tarjonta päivittyy jatkuvasti.

Dplay on käyttäjälle maksuton ja avautuu rekisteröitymisen myötä. Miellyttävän katselukokemuksen takaa laadukas kansainvälinen alusta, joka toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS- alustoilla. Televisiosta dplayta voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta sekä Samsung SmartTV:n tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Televisioviihteen suurkuluttajan valinta on dplay+, jossa sisältö on entistä kattavampi. Lisäksi dplay+: kautta lineaarisia kanavia TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä maksukanavia Discovery Channel, Animal Planet ja Investigation Discovery voi katsoa suoratoistona.