dplay logo1

Pohjoismaissa erinomaisesti menestynyt suoratoistopalvelu Dplay nyt myös Suomessa! Dplayn myötä Discoveryn kanavien runsas ohjelmisto on entistä helpommin saatavilla – juuri silloin kuin katsojalle parhaiten sopii. Ohjelmakirjasto sisältää tuhansia tunteja laadukasta ja inspiroivaa viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel ja Animal Planet.

Dplayn ohjelmat on jaettu genreihin, joita ovat reality, komedia, dokumentit, lifestyle sekä moottorit. Selkeistä valikoista löytyy kotimaisten ja ulkomaisten suosikkisarjojen kokonaisia kausia ja tv-ensiesityksen jälkeen nähtäviä jaksoja sekä Discovery Channelin ja Animal Planetin laatudokumentteja. Oli mielenkiinnon kohteena autoilu, sisustaminen ja ruoanlaitto, reality, tarinat oikeasta elämästä tai luonnon ihmeet ympäri maailmaa, Dplaysta löytyy kaikki. Rakastettujen brändien superfaneille on luvassa runsaasti kohdennettua sisältöä, jonka voi halutessaan ahmia kerralla. Monipuolinen tarjonta päivittyy jatkuvasti. Dplay on käyttäjälle maksuton ja avautuu rekisteröitymisen myötä. Miellyttävän katselukokemuksen takaa laadukas kansainvälinen alusta, joka toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS- alustoilla. Televisiosta Dplayta voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Televisioviihteen suurkuluttajan valinta on Dplayn maksullinen tuote, jossa sisältö on entistä kattavampi. Lisäksi tuote mahdollistaa ohjelmien katsomisen ilman mainoksia sekä lineaaristen kanavien TV5, Kutonen, Frii ja TLC katselun suoratoistona.