Dplay on Discovery Networks Finlandin suoratoistopalvelu, jonka ohjelmakirjasto sisältää yli 10 000 tuntia laadukasta ja inspiroivaa viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery ja Discovery Science.

Dplaysta löytyvät parhaat kotimaiset sarjat, runsas kattaus ulkomaisia tuotantoja sekä kiinnostavia dokumentteja. Oli mielenkiinnon kohteena autoilu, sisustaminen ja ruoanlaitto, reality, tarinat oikeasta elämästä tai luonnon ihmeet ympäri maailmaa, Dplaysta löytyy kaikki. Rakastettujen brändien superfaneille on tarjolla runsaasti kohdennettua sisältöä, jonka parissa voi viihtyä juuri silloin kun itselle parhaiten sopii, ja monipuolinen tarjonta päivittyy jatkuvasti.

Dplay on käyttäjälle maksuton ja avautuu rekisteröitymisen myötä. Miellyttävän katselukokemuksen takaa laadukas kansainvälinen alusta, joka toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS- alustoilla. Televisiosta Dplayta voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta sekä Samsung SmartTV:n tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Televisioviihteen suurkuluttajan valinta on maksullinen Dplay+, jossa sisältö on entistä kattavampi ja joka avaa pääsyn ensimmäisten joukossa uusimpiin tuotantoihin. Lisäksi Dplay+:n kautta lineaarisia kanavia TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä maksukanavia Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery ja Travel Channel voi katsoa suoratoistona.