Töihin meille

Product Manager


Discovery Networks Finland on kasvussa oleva tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti maanpäällisessä verkossa katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä netti-tv-palvelut Dplay ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Networks Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.

Etsimme kaupalliseen ryhmäämme vakituiseen työsuhteeseen tuotepäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu tv:n luovien erikoisratkaisuiden ja kotimaisten ohjelmayhteistöiden tuotteistaminen ja  kaupallistaminen. Teet läheistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa ja tärkeä tehtäväsi onkin proaktiivisten luovien ideoiden ja asiakasymmäryksen kautta tukea asiakasvastaavia tulokselliseen myyntityöhön erikoisratkaisuissa.

Työnkuvaasi kuuluvat vahvasti back office -työt, vaikkakin tarvittaessa tapaat sidosryhmiämme (kuten mediatoimistoja ja mainostaja-asiakkaita) asiantuntijan roolissa. Sidosryhmiisi kuuluvat vahvasti myös tuotantoyhtiöt. Budjettivastuusi on yhteinen asiakasvastaavien kanssa, joten myyntihenkisyys ja eri toimialojen ymmärrys ovat tehtävässä menestymisen edellytys. Urheiluratkaisujamme varten katsomme eduksi näkemyksen urheilutuotteiden kaupallistamisesta.

Olet jo tekijä tai sinulla on potentiaalia kasvaa tekijäksi, jolla on kyky samanaikaisesti olla luova ja idearikas, prosessiorientoitunut projektinjohtaja sekä ratkaisukeskeisesti myyntihenkinen. Luovuutesi kukoistaa ideoidessasi asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Kätesi jälki näkyy myös myyntimateriaaleissamme. Seuraat aktiivisesti numeroiden kautta yhteistä onnistumistamme, ja innostat ratkaisumyyntikeskeisellä asenteellasi talon sisällä ja ulkopuolella. Yhteistyökyky, suunnitelmallisuus ja projektinhallinta ovat osa sinua. Kykenet työskentelemään dynaamisesti silloinkin kun sinulla on monta eri fokusta ja useampi rauta tulessa. Olet luontainen organisaattori ja pidät prosesseista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Elina Valtia puh. 040 773 8382 ke 27.3. klo 10-12. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ke 3.4.2019 mennessä Heidi Nurmiselle, moc.y1553300930revoc1553300930sid@n1553300930enimr1553300930un_id1553300930ieh1553300930