Discovery Networks Finland Oy tietosuojakäytäntö

YHTEENVETO

A. Keitä me olemme:

Me olemme Discovery Networks Finland Oy. Tarjoamme tämän verkkosivuston http://discoverynetworks.fi/ (jäljempänä: sivusto) Suomessa

Yhtiömme sijaitsee Suomessa. Yhtiömme tiedot löytyvät jäljempänä olevasta kohdasta 1.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tietosuojakäytäntöämme koskevassa asiassa, ota yhteys tietosuojavastaavaamme osoitteessa moc.y1544666565revoc1544666565sid@O1544666565PD1544666565.

B. Arvomme ja tämän tietosuojakäytännön tarkoitus:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme toimia luotettavasti, asianmukaisesti ja läpinäkyvästi suhteessa sinuun kerätessämme ja käyttäessämme henkilötietojasi. Yleinen tavoitteemme on varmistaa, että henkilötietojen kerääminen ja käyttö on asianmukaista suhteessa sivuston tarjoamiseen sinulle ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista. Haluamme myös, että tiedät tietojasi koskevat oikeutesi, jotka löytyvät täältä kohdasta 10.

Näiden arvojen mukaisesti tässä tietosuojakäytännössä sinulle kerrotaan, mitä odottaa kun keräämme ja käytämme sinua koskevia henkilötietoja. Olemme pyrkineet tekemään asiakirjasta helposti selattavan, jotta löydät sinua ja suhdettamme sinuun eniten koskevat tiedot.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakkaillemme ja yhteyshenkilöillemme tarjoamiamme tietoja, joten jos haluat antaa palautetta tästä tietosuojakäytännöstä, ilmoita siitä meille käyttämällä yhteystietojamme kohdassa 13.

C. Keneen tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan:

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sivustomme kaikkia käyttäjiä.

D. Mitä tämä tietosuojakäytäntö pitää sisällään:

Tässä tietosuojakäytännössä kuvaillaan seuraavat tärkeä tietojasi koskevat aiheet (napsauta linkkejä, jos haluat enemmän tietoa):

  1. Keitä me olemme
  2. Lapset
  3. Sinusta keräämämme henkilötiedot
  4. Miten säilytämme ja käytämme henkilötietojasi
  5. Miten ja kenelle luovutamme henkilötietojasi
  6. Tietojen siirto muihin maihin
  7. Evästeet
  8. Tietoturva
  9. Tietojen säilytys
  10. Oikeutesi
  11. Kolmansien osapuolten sivustot
  12. Tämän tietosuojakäytännön muutokset
  13. Valitukset, kysymykset ja ehdotukset

E. Oikeutesi vastustaa henkilötietojen käsittelyä:

Sinulla on erilaisia oikeuksia koskien sitä, miten käytämme henkilötietojasi; ne on kuvattu kohdassa 10. Kaksi keskeistä oikeutta, jotka sinulla saattavat olla, ovat:

  1. voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön suoramarkkinointia varten. Jos käytät tätä oikeutta, lopetamme henkilötietojesi käytön tässä tarkoituksessa; ja
  2. voit pyytää meitä arvioimaan kaikki henkilötietojesi käyttöä koskevat pätevät vastalauseet, kun henkilötietojesi käsittely perustuu meidän tai muun henkilön oikeutettuun etuun.

F. Mitä sinun pitää tehdä ja vahvistuksesi meille:

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ymmärtääksesi, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Lisätietoa on kohdassa 10.

YKSITYISKOHTAISET TIEDOT

1. Keitä me olemme

Olemme Discovery Networks Finland Oy, joka on rekisteröity Suomessa yritystunnuksella 1776464-8 ja jonka osoite on Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki (jäljempänä: Discovery) ja olemme keräämiemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Jos haluat olla yhteydessä meihin tätä tietosuojakäytäntöä koskevassa asiassa, ota yhteys tietosuojavastaavaamme osoitteessa moc.y1544666565revoc1544666565sid@O1544666565PD1544666565.

2. Lapset

Emme tietoisesti kerää tietoja valvomattomilta alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13-vuotias, et voi käyttää sivustoa, ellei vanhempasi tai huoltajasi ole toimittanut meille suostumustaan siihen, että käytät tätä sivustoa.

3. Sinusta keräämämme henkilötiedot

Toiminnastasi verkossa saatavat tiedot

  • Keräämme seuraavat tiedot toiminnastasi sivustolla:
  • miten avaat sivustomme ja laitteet, joita käytät sivustomme avaamiseen. Tähän sisältyy yksilöllisten verkkotunnistetietojen, kuten IP-osoitteen ja kirjautumistietojesi, selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen liitännäisten tyyppien ja versioiden, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä tämän sivuston avaamiseen käyttämilläsi laitteilla olevien muiden tekniikoiden kerääminen

Meille luovuttamasi tiedot

Kun annat meille henkilötietoja täyttämällä tietokenttiä sivustolla, keräämme sinulta seuraavia tietoja:

  • nimesi
  • sähköpostiosoitteesi
  • sähköpostiviestit, mukaan luettuna liitteet, jotka lähetät meille

4. Miten säilytämme ja käytämme tietojasi

Keräämme, säilytämme ja käytämme, koska se on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle pääsyn sivustolle käyttöehtojemme mukaisesti.

Keräämme, säilytämme ja käytämme myös henkilötietojasi, mukaan luettuna nimesi, yhteystietosi ja muut meille annetut tiedot, ja palvelun käyttötiedot oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme:

  • tarjota sivuston käyttöösi
  • toimittaa palvelut, joita pyydät
  • hallita palveluja
  • jos olet osallistunut kilpailuun sivustolla, käytämme henkilötietojasi (mukaan luettuna sähköpostiosoite tai postiosoite) ilmoittaaksemme sinulle, oletko voittanut palkinnon
  • käsitellä kysymyksesi ja pyyntösi (jos esimerkiksi soitat asiakaspalveluun pyytääksesi apua ja tukea, meidän on käsiteltävä yhteystietosi) ja
  • ehdottaa sinulle samanlaisia tuotteita, joista saatat olla kiinnostunut, ja saada selville, millaiset tuotteet kiinnostavat asiakkaitamme.

Emme ole sitä mieltä, että henkilötietojesi säilytys ja käyttö näissä tarkoituksissa rajoittaa kohtuuttomasti oikeuksiasi ja vapauksiasi.

Toisinaan käytämme henkilötietojasi tarkoituksiin, jotka ovat sivuston ja palvelujen tarjoamisen oheistoimintoja. Näiden olosuhteiden osalta olemme sitä mieltä, että on oikeutetun etumme mukaista käsitellä henkilötietojasi, emmekä ole sitä mieltä, että henkilötietojesi tällainen säilytys ja käyttö rajoittaa kohtuuttomasti oikeuksiasi ja vapauksiasi.

Kyseisiä olosuhteita ovat:

  • petosten paljastaminen ja torjunta
  • sivustomme, tuotteidemme ja IT-järjestelmiemme suojaaminen
  • sen varmistaminen, että omat prosessimme, menetelmämme ja järjestelmämme ovat mahdollisimman tehokkaita
  • keräämiemme tietojen analysointi ja vahvistaminen
  • myynninedistämiskampanjoidemme ja mainontamme vaikuttavuuden määrittäminen
  • palvelu- ja tilinhallinnan vaatimukset, jos esimerkiksi meidän on otettava sinuun yhteys palveluun liittyvistä syistä (jos meidän on esimerkiksi lähetettävä sinulle salasanamuistutus tai ilmoitettava sinulle käyttöehtoihimme, evästekäytäntöömme tai tietosuojakäytäntöömme tehdyistä päivityksistä tai muutoksista)
  • joissain hyvin rajoitetuissa olosuhteissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi tietyllä tavalla lainsäädännön vaatimusten noudattamiseksi; jos esimerkiksi sääntely- tai lainvalvontaviranomaiset pyytävät meitä luovuttamaan tietoja
  • jos olet antanut meille suostumuksesi, yhteyden ottaminen sinuun sähköpostitse tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua ja
  • jos olet kieltänyt markkinoinnin tai vastustanut sähköpostiviestien vastaanottamista meiltä, meidän on pidettävää kirjaa mieltymyksistäsi varmistaaksemme, ettemme ota sinuun yhteyttä, jos olet niin pyytänyt.

Jos meidän on lainsäädännön vaatimuksesta tai kanssasi tekemämme sopimuksen ehtojen mukaan kerättävä henkilötietoja, etkä toimita kyseisiä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä pysty täytäntöönpanemaan sopimusta, joka meillä on kanssasi tai jonka yritämme tehdä kanssasi (toimittaaksemme esimerkiksi sinulle tuotteita tai palveluja). Siinä tapauksessa saatamme joutua peruuttamaan tuotteen tai palvelun, jonka olet hankkinut meiltä, mutta ilmoitamme tuolloin sinulle, jos näin on.

Anonyymit tiedot

Keräämme anonymisoituja tietoja verkkosivustomme kävijöistä tilastojen tai raporttien laatimiseksi. Näissä tarkoituksissa keräämistämme anonymisoiduista tiedoista ei voi kuitenkaan tunnistaa ketään henkilöä.

5. Miten ja kenelle luovutamme henkilötietojasi

Luovutamme tietoja seuraavissa olosuhteissa:

  • Kolmannet palveluntarjoajat: Kun luovutamme tietoja kolmansille palveluyrityksille tiettyjen palvelujen tarjoamiseksi tai toimittamiseksi puolestamme. Tällaisia ovat:
    • tietotekniikkainfrastruktuuriyritykset, jotka auttavat meitä tarjoamaan sivuston ja palveluja sinulle, kuten
    • tietoteknisen tuen palveluntarjoajat ja
    • muut kolmannet palveluntarjoajat sen seuraamiseksi, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa ja palveluja.

Nämä yritykset ovat valtuutettuja käyttämään henkilötietojasi ainoastaan, kun se on tarpeen näiden palvelujen toimittamiseksi meille.

  • Konserniyhtiöt: Saatamme toimittaa henkilötietojasi tytär- ja osakkuusyhtiöillemme henkilötietojen käsittelemiseksi puolestamme, jotta voimme tarjota sivuston ja palveluja sinulle. Nämä osapuolet ovat velvollisia käsittelemään näitä tietoja ohjeidemme perusteella ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Niillä ei ole oikeutta luovuttaa näitä tietoja itsenäisesti.
  • Lainsäädännön noudattaminen ja oikeustoimet: Vastatessamme oikeuden määräykseen tai oikeusprosessiin tai laillisten oikeuksiemme määrittämiseksi ja toteuttamiseksi tai oikeusvaateelta puolustautumiseksi. Kun uskomme oman harkintamme mukaan, että tietojen luovuttaminen on tarpeen laittomien toimien, epäiltyjen petosten, henkilön fyysistä turvallisuutta uhkaavien tilanteiden tai käyttöehtojemme rikkomisen tutkimiseksi tai estämiseksi tai näitä koskeviin toimenpiteisiin ryhtymiseksi tai muutoin lainsäädännön niin vaatiessa.
  • Fuusio tai yrityskauppa: Kun meidän on siirrettävä sinua koskevia tietoja, jos toinen yritys ostaa meidät tai fuusioidumme toisen yrityksen kanssa. Jos olemme osapuolena fuusiossa, yrityskaupassa tai koko omaisuutemme tai omaisuuden osan myynnissä, sinulle tiedotetaan jälkikäteen sähköpostitse ja/tai sivustollamme olevalla näkyvällä ilmoituksella omistussuhteita tai henkilötietojesi käyttöä koskevasta muutoksesta sekä mahdollisista vaihtoehdoista, joita sinulla on koskien henkilötietojasi.

6. Tietojen siirto muihin maihin

Jos olet EU:ssa, saatamme siirtää sinulta keräämiämme henkilötietoja kolmansien osapuolten käsittelijöille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen (jäljempänä: ETA) ulkopuolisissa maissa (mukaan luettuna Yhdysvallat), tai konsernimme jäsenille edellä mainituissa tarkoituksissa. On hyvä huomata, että tietosuojan taso ei ETA:n ulkopuolisissa maissa ole välttämättä sama kuin ETA:ssa, vaikka keräämiimme, säilyttämiimme ja käyttämiimme henkilötietoihisi sovelletaan jatkossakin tätä tietosuojakäytäntöä.

Siirtäessämme henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle me:

  • sisällytämme näiden kolmansien osapuolten kanssa tekemiimme sopimuksiin tietosuojaa koskevat vakiolausekkeet, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt henkilötietojen siirtämiseksi ETA:n ulkopuolelle (nämä ovat yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä: GDPR-asetus) 46.2 artiklan mukaisesti hyväksyttyjä lausekkeita; tai
  • varmistamme, että Euroopan komissio on määrittänyt maan, jossa henkilötietojasi käsitellään, GDPR-asetuksen 45 artiklan mukaisesti “riittäväksi”; tai
  • (tarvittaessa kun siirrämme henkilötietojasi Yhdysvalloissa olevalle vastaanottajalle) varmistamme, että vastaanottaja on osa Privacy Shield -järjestelyä, jonka mukaan sen on tarjottava vastaava suoja kaikille henkilötiedoille, jotka luovutetaan Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä.

Lisätietoa ETA:n ulkopuolelle tapahtuvaa tiedonsiirtoa koskevista säännöistä, mukaan luettuna käyttämistämme mekanismeista, on Euroopan komission verkkosivustolla täällä.

7. Evästeet ja vastaavat tekniikat

Me ja kumppanimme, osakkuusyhtiömme tai analysointi- tai muiden palvelujen toimittajat käytämme tekniikoita, kuten evästeitä, jäljitteitä, tunnisteita ja komentosarjoja. Näitä tekniikoita käytetään trendien analysoimiseksi, sivuston hallinnoimiseksi, käyttäjien liikkeiden seuraamiseksi sivustolla ja käyttäjäkuntaamme kokonaisuutena koskevien demografisten tietojen keräämiseksi. Vastaanotamme raportteja, jotka perustuvat näiden tekniikoiden käyttöön näiden yritysten toimesta, tapauskohtaisesti sekä aggregoituna.

Käytämme evästeitä esimerkiksi tunnistamiseen ja käyttäjien asetusten (esim. kielivalinnan) tallentamiseen. Käyttäjät voivat hallita evästeiden käyttöä yksittäisen selaimen tasolla. Jos estät evästeet, voit edelleen käyttää sivustoamme, mutta et ehkä pysty käyttämään täysin sivustomme joitain toimintoja tai alueita.

Lue lisää siitä, miten käytämme evästeitä ja mitä tietoja evästeiden avulla kerätään, evästekäytännöstämme täältä.

8. Tietoturva

Vaikka ryhdymme asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin meille toimittamiesi henkilötietojen suojaamiseksi, minkään internetissä tapahtuvan siirron ei voida taata olevan aina turvallinen. Sen vuoksi on hyvä huomata, ettemme voi taata internetissä meille siirtämiesi henkilötietojen turvallisuutta.

Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietosi asianmukaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein, kuten käyttöoikeuksin, joilla rajoitetaan ja hallitaan henkilötietojesi säilytystä ja käsittelyä.

9. Tietojen säilytys

Säilytämme tietoja (mukaan luettuna henkilötietoja) niin kauan kuin meidän on käytettävä niitä tässä tietosuojakäytännössä esitetyistä syistä ja poistamme tiedot sen jälkeen, paitsi jos meidän on säilytettävä henkilötietoja lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi tai sopimustemme täytäntöönpanemiseksi.

Joissain olosuhteissa me saatamme anonymisoida henkilötietosi (jotta niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimusta tai tilastoja varten, jolloin me voimme käyttää näitä tietoja määräämättömän ajan ilmoittamatta siitä sinulle erikseen.

10. Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia. Jos haluat lisätietoa niistä tai haluat käyttää jotain niistä, ota meihin yhteys lähettämällä sähköpostia tietosuojavastaavallemme osoitteessa moc.y1544666565revoc1544666565sid@O1544666565PD1544666565. Sinulla on oikeus pyytää, että:

  • annamme pääsyn henkilötietoihin, jotka meillä on sinusta
  • päivitämme henkilötietosi, jotka ovat vanhentuneita tai virheellisiä
  • poistamme henkilötiedot, jotka meillä on sinusta
  • rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä
  • estämme henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointia varten
  • toimitamme henkilötietosi kolmannelle palveluntarjoajalle
  • toimitamme sinulle jäljennöksen henkilötiedoista, jotka meillä on sinusta
  • arvioimme pätevät vastalauseet, jotka olet esittänyt koskien henkilötietojesi käsittelyä.

Arvioimme kaikki tällaiset pyynnöt ja annamme vastauksemme kohtuullisessa ajassa (ja joka tapauksessa sovellettavassa lainsäädännössä määritetyssä ajassa). On kuitenkin hyvä huomata, että tällaisia pyyntöjä ei tietyissä olosuhteissa sovelleta tiettyihin henkilötietoihin.

Jos tietoihin sovelletaan poikkeusta, kerromme sinulle asiasta vastatessamme pyyntöösi. Saatamme pyytää sinua toimittamaan meille henkilöllisyytesi todentamiseen vaadittavat tiedot ennen kuin vastaamme esittämääsi pyyntöön.

11. Kolmansien osapuolten sivustot

Tällä sivustolla on linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille muille verkkosivustoille. On hyvä huomata, että tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan ainoastaan henkilötietoihin, jotka me keräämme sivuston kautta, emmekä ole vastuussa henkilötiedoista, joita kolmannet osapuolet saattavat kerätä, säilyttää ja käyttää verkkosivustonsa välityksellä. Sinun on aina luettava huolellisesti kunkin vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytäntö.

12. Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi 8 lokakuu 2018.

Palaa sivustolle säännöllisesti pysyäksesi tietoisena tähän tietosuojakäytäntöön tehdyistä päivityksistä. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja meillä on sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle ilmoituksen muutoksista.

13. Valitukset, kysymykset ja ehdotukset

Meillä on tietosuojatoimisto, joka auttaa kaikissa henkilötietojen käsittelyämme koskevissa kyselyissä. Tietosuojatoimistoomme saa yhteyden lähettämällä sähköpostia tietosuojavastaavallemme osoitteeseen moc.y1544666565revoc1544666565sid@O1544666565PD1544666565.

ETA-alueella voit myös tehdä valituksen tietosuoja-asioiden valvontaelimellemme (Yhdistyneessä kuningaskunnassa tietosuojavaltuutetun toimisto) tai hakea muutosta paikallisissa tuomioistuimissa, jos uskot, että oikeuksiasi on loukattu.

 


 

Lista tietosuojaviranomaisista (ETA-maat)

Sinulla on ETA-alueella oikeus tehdä valitus paikallisille tietosuojaviranomaisille, jos uskot, ettemme ole noudattaneet sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä.

Paikallinen viranomainen vaihtelee maasta riippuen. Alla on paikallisten tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ETA-maissa, joissa meillä on toimintaa.

Maa Tietosuojaviranomainen
Itävalta Österreichische Datenschutzbehörde
Hohenstaufengasse 3
1010 Wien
Puh. +43 1 531 15 202525
Faksi +43 1 531 15 202690
Sähköposti: ta.vg1544666565.bsd@1544666565bsd1544666565
Verkkosivusto: http://www.dsb.gv.at/
Belgia Commission de la protection de la vie privée
Rue de la Presse 35
1000 Bruxelles
Puh. +32 2 274 48 00
Faksi +32 2 274 48 10
Sähköposti: eb.no1544666565issim1544666565mocyc1544666565avirp1544666565@nois1544666565simmo1544666565c1544666565
Verkkosivusto: http://www.privacycommission.be/
Bulgaria Tietosuojakomissio
2, Prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592
Puh. +359 2 915 3523
Faksi +359 2 915 3525
Sähköposti: gb.pd1544666565pc@dl1544666565zk1544666565
Verkkosivusto: http://www.cpdp.bg/
Kroatia Kroatian tietosuojavirasto
Martićeva 14
10000 Zagreb
Puh. +385 1 4609 000
Faksi +385 1 4609 099
Sähköposti: rh.po1544666565za@po1544666565za1544666565 tai rh.po1544666565za@of1544666565ni1544666565
Verkkosivusto: http://www.azop.hr/
Kypros Tietosuojavaltuutettu
1 Iasonos Street,
1082 Nicosia
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Puh. +357 22 818 456
Faksi +357 22 304 565
Sähköposti: yc.vo1544666565g.noi1544666565tceto1544666565rpata1544666565d@ren1544666565oissi1544666565mmoc1544666565
Verkkosivusto: http://www.dataprotection.gov.cy/
Tšekin tasavalta Tietosuojatoimisto
Urad pro ochranu osobnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
Puh. +420 234 665 111
Faksi +420 234 665 444
Sähköposti: zc.uo1544666565ou@at1544666565sop1544666565
Verkkosivusto: http://www.uoou.cz/
Tanska Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Puh. +45 33 1932 00
Faksi +45 33 19 32 18
Sähköposti: kd.te1544666565nysli1544666565tatad1544666565@td1544666565
Verkkosivusto: http://www.datatilsynet.dk/
Viro Viron tietosuojavirasto (Andmekaitse Inspektsioon)
Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn
Puh. +372 6274 135
Faksi +372 6274 137
Sähköposti: ee.ik1544666565a@ofn1544666565i1544666565
Verkkosivusto: http://www.aki.ee/en
Suomi Tietosuojavaltuutetun toimisto
P.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki
Puh. +358 10 3666 700
Faksi +358 10 3666 735
Sähköposti: if.mo1544666565@ajou1544666565sotei1544666565t1544666565
Verkkosivusto: http://www.tietosuoja.fi/en/
Ranska Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés – CNIL
3 Place de Fontenoy – TSA 80715
75334 PARIS CEDEX 07
Puh. +33 1 53 73 22 22
Faksi +33 1 53 73 22 00
Verkkosivusto: http://www.cnil.fr/
Saksa Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit
Husarenstraße 30
53117 Bonn
Puh. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Faksi +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
Sähköposti: ed.dn1544666565ub.id1544666565fb@el1544666565letst1544666565sop1544666565
Verkkosivusto: http://www.bfdi.bund.de/Valituksia koskeva toimivalta jakautuu Saksassa eri tietosuojavalvontaviranomaisille.
Toimivaltaisen viranomaisen voi katsoa listasta, joka on osoitteessa
https://www.bfdi.bund.de/bfdi_wiki/index.php/Aufsichtsbeh%C3%B6rden_und_Landesdatenschutzbeauftragte
Kreikka Kreikan tietosuojaviranomainen
Kifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Athens
Puh. +30 210 6475 600
Faksi +30 210 6475 628
Sähköposti: rg.ap1544666565d@tca1544666565tnoc1544666565
Verkkosivusto: http://www.dpa.gr/
Unkari Unkarin tietosuojavaltuutettu
Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
H-1125 Budapest
Puh. +36 1 3911 400
Sähköposti: uh.hi1544666565an@al1544666565itta.1544666565ivlaf1544666565retep1544666565
Verkkosivusto: http://www.naih.hu/
Islanti Islannin tietosuojaviranomainen
Rauðarárstígur 10, 105 Reykjavík, Iceland
Puh. +354-510-9600
Sähköposti: si.dn1544666565revun1544666565osrep1544666565@ruts1544666565op1544666565
Verkkosivusto: https://www.personuvernd.is/
Irlanti Data Protection Commissioner
Canal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Puh. +353 57 868 4800
Faksi +353 57 868 4757
Sähköposti: ei.no1544666565itcet1544666565orpat1544666565ad@of1544666565ni1544666565
Verkkosivusto: http://www.dataprotection.ie/
Italia Garante per la protezione dei dati personali
Piazza di Monte Citorio, 121
00186 Roma
Puh. +39 06 69677 1
Faksi +39 06 69677 785
Sähköposti: ti.yc1544666565avirp1544666565etnar1544666565ag@et1544666565narag1544666565
Verkkosivusto: http://www.garanteprivacy.it/
Latvia Kansallinen tietosuojavirasto
Johtaja: Signe Plumina
Blaumana str. 11/13-15
1011 Riga
Puh. +371 6722 3131
Faksi +371 6722 3556
Sähköposti: vl.vo1544666565g.ivd1544666565@ofni1544666565
Verkkosivusto: http://www.dvi.gov.lv/
Liechtenstein Datenschutzstelle

Kirchstrasse 8
Postfach 684
9490 Vaduz
Puh: +423 236 60 90
Sähköposti: il.v1544666565ll@ss1544666565d.ofn1544666565i1544666565Verkkosivusto: http://www.llv.li/#/1758/datenschutzstelle

Liettua Kansallinen tietosuojavirasto
Žygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius
Puh. + 370 5 279 14 45
Faksi +370 5 261 94 94
Sähköposti: tl.ad1544666565a@ada1544666565
Verkkosivusto: http://www.ada.lt/
Luxemburg Commission Nationale pour la Protection des Données
1, avenue du Rock’n’Roll
L-4361 Esch-sur-Alzette
Puh. +352 2610 60 1
Faksi +352 2610 60 29
Sähköposti: ul.dp1544666565nc@of1544666565ni1544666565
Verkkosivusto: http://www.cnpd.lu/
Malta Office of the Data Protection Commissioner
Data Protection Commissioner: Mr Joseph Ebejer
2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549
Puh. +356 2328 7100
Faksi +356 2328 7198
Sähköposti: tm.vo1544666565g@noi1544666565tceto1544666565rpata1544666565d.ren1544666565oissi1544666565mmoc1544666565
Verkkosivusto: http://www.dataprotection.gov.mt/
Alankomaat Autoriteit Persoonsgegevens
Prins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag
Puh. +31 70 888 8500
Faksi +31 70 888 8501
Sähköposti: ln.sn1544666565evege1544666565gsnoo1544666565srept1544666565ietir1544666565otua@1544666565ofni1544666565
Verkkosivusto: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
Norja Datatilsynet
Postboks 8177 Dep.
0034 Oslo
Puh: +47 22 39 69 00
Sähköposti: on.te1544666565nysli1544666565tatad1544666565@essa1544666565ktsop1544666565Verkkosivusto: https://www.datatilsynet.no/English/
Puola Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych – GIODO
ul. Stawki 2
00-193 Warszawa
Puh. +48 22 53 10 440
Faksi +48 22 53 10 441
Sähköposti: lp.vo1544666565g.odo1544666565ig@ai1544666565ralec1544666565nak1544666565; lp.vo1544666565g.odo1544666565ig@mw1544666565ised1544666565
Verkkosivusto: http://www.giodo.gov.pl/
Portugali Comissão Nacional de Protecção de Dados – CNPD
R. de São. Bento, 148-3°
1200-821 Lisboa
Puh. +351 21 392 84 00
Faksi +351 21 397 68 32
Sähköposti: tp.dp1544666565nc@la1544666565reg1544666565
Verkkosivusto: http://www.cnpd.pt/
Romania Kansallinen henkilötietojen käsittelyn valvontaviranomainen
Puheenjohtaja: Ancuţa Gianina Opre
B-dul Magheru 28-30
Sector 1, BUCUREŞTI
Puh. +40 21 252 5599
Faksi +40 21 252 5757
Sähköposti: or.no1544666565itcet1544666565orpat1544666565ad@pc1544666565dpsna1544666565
Verkkosivusto: http://www.dataprotection.ro/
Slovakia Slovakian tasavallaan tietosuojatoimisto
Hraničná 12
820 07 Bratislava 27
Puh.: + 421 2 32 31 32 14
Faksi: + 421 2 32 31 32 34
Sähköposti: ks.vo1544666565g.pdp1544666565@rozo1544666565d.ynt1544666565ats1544666565
Verkkosivusto: http://www.dataprotection.gov.sk/
Slovenia Tietovaltuutettu
Mojca Prelesnik
Zaloška 59
1000 Ljubljana
Puh. +386 1 230 9730
Faksi +386 1 230 9778
Sähköposti: is.sr1544666565-pi@p1544666565i.pg1544666565
Verkkosivusto: https://www.ip-rs.si/
Espanja Agencia de Protección de Datos
C/Jorge Juan, 6
28001 Madrid
Puh. +34 91399 6200
Faksi +34 91455 5699
Sähköposti: se.dp1544666565ga@la1544666565noica1544666565nretn1544666565i1544666565
Verkkosivusto: https://www.agpd.es/
Ruotsi Datainspektionen
Drottninggatan 29
5th Floor
Box 8114
104 20 Stockholm
Puh. +46 8 657 6100
Faksi +46 8 652 8652
Sähköposti: es.ne1544666565noitk1544666565epsni1544666565atad@1544666565nenoi1544666565tkeps1544666565niata1544666565d1544666565
Verkkosivusto: http://www.datainspektionen.se/
Yhdistynyt kuningaskunta The Information Commissioner’s Office
Water Lane, Wycliffe House
Wilmslow – Cheshire SK9 5AF
Puh. +44 1625 545 745
Sähköposti: ku.gr1544666565o.oci1544666565@maet1544666565.lano1544666565itanr1544666565etni1544666565
Verkkosivusto: https://ico.org.uk