Onnenpyörä-kilpailu

Onnenpyöräkisan säännöt 23.8.2018

Onnenpyörän lähetyksen aikana voit osallistua Twitterissä kilpailuun ja ratkoa tehtäviä samaan aikaan jakson kilpailijoiden kanssa.

Kilpailu tapahtuu Twitterissä, ja osallistujat tarvitsevat pelaamiseen oman Twitter-tilin. Onnenpyöräkisaa käydään ainoastaan pääpelikierroksilla eli pikapelit ja bonustehtävä eivät ole mukana Twitter-kisassa. Jokaisessa jaksossa on noin 6-9 pääpelikierrosta. Palkintoina on Eckerö Linen risteilylahjakortteja. Kilpailu käydään joka keskiviikko Onnenpyörän ensimmäisen lähetyksen aikana. Kilpailua ei ole uusintojen aikana.

Joka kierroksen voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Twitterin kautta. Voittajilta tullaan pyytämään yhteydenotossa yhteystietoja palkintojen toimittamista varten. Jos voittaja ei lähetä pyydettyjä tietoja kilpailun moderaattorille määräaikaan mennessä (seuraavan 2 päivän kuluessa), voitto raukeaa ja palkintoa ei jaeta.

Onnenpyörän jaksoissa esiintyneet kilpailijat eivät voi osallistua Twitter-kisaan.

 

Miten osallistut kisaan?

Onnenpyöräkisa alkaa, kun pikapelin jälkeen ruutuun ilmestyy teksti:

Ensimmäinen oikein vastannut voittaa Eckerö Linen ristelyn #onnenpyöräkisa”

 

Hashtagiin #onnenpyöräkisa tulee myös ilmoitukset kisojen aloituksista, mitä kierrosta pelataan ja mitkä ovat tehtävien kategoriat.

Osallistut kisaan, kun twiittaat omalta Twitter-tililtäsi vastauksen hashtagilla #onnenpyöräkisa kierroksen aikana. Ilman hashtagia twiitattuja vastauksia ei hyväksytä. Voit osallistua jakson kaikille kierroksille. Ensimmäisenä Twitter-feedillä näkyvä oikein vastannut henkilö voittaa kisan. Voittotwiitissä pitää olla täsmälleen sama kirjoitusmuoto, kuin tehtävän ratkaisussa.

Ristikkotehtävien ratkaisuksi hyväksytään vastaukset, josta löytyy kaikki vaaditut sanat. Sanojen kirjoitusmuodon pitää olla sama kuin tehtävän ratkaisussa, mutta sanojen järjestyksellä ei ole väliä.