Onnenpyörä-kilpailu

Ratkaise ensimmäisen kierroksen tehtävä samaan aikaan #Onnenpyörä -kilpailijoiden kanssa ja twiittaa vastaus hashtagilla #onnenpyöräkisa. Ensimmäinen oikein vastannut voittaa 6kk ilmaisen Dplay+-koodin.

Onnenpyörä TV5 keskiviikkoisin klo 20.00

Onnenpyöräkisan säännöt 16.8.2019.

Kilpailu tapahtuu Twitterissä, ja osallistujat tarvitsevat pelaamiseen oman Twitter-tilin.

Kilpailu käydään kaudella 4 ainoastaan keskiviikkona 21.8.2019 aloitusjakson aikana. Onnenpyöräkisa pelataan ainoastaan kauden aloitusjaksolla, ja peliä pelataan jakson pääpelikierroksilla, eli pikapelit ja bonuspeli eivät ole mukana Twitter-kisassa. Palkintona voittajat saavat 6kk ilmaisen Dplay+-koodin. Kilpailua ei ole uusintojen aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Twitterin kautta. Jos voittaja ei lähetä pyydettyjä tietoja kilpailun moderaattorille määräaikaan pe 23.8. mennessä, palkinto jaetaan toisena oikein vastanneelle.

Ohjelmassa (jaksossa ja kausilla) esiintyneet kilpailijat eivät voi osallistua Twitter-kisaan.

Miten osallistut kisaan?

Hashtagin #onnenpyöräkisa feediin tulee ilmoitus kisan aloituksesta ja mikä on tehtävän kategoria.

Osallistut kisaan, kun twiittaat omalta Twitter-tililtäsi vastauksen hashtagilla #onnenpyöräkisa kierroksen aikana. Vastauksessa hyväksytään vain tehtävätaululla ratkaisussa mukana olevat kirjaimet ja välimerkit. Ilman hashtagia #onnenpyöräkisa lähetetyt vastaukset eivät näy kisafeedissä. Ensimmäisenä Twitter-feedillä näkyvä oikein vastannut henkilö voittaa kisan.