Vuoden paras työpäivä

Discovery Networks Internationalin vuosittainen hyväntekeväisyyspäivä Impact Day jalkautti jo seitsemättä kertaa työntekijämme ympäri maailmaa ulos toimistoista. Vuorokauden aikana discoverylaiset yli 200 maassa osallistuivat hyväntekeväisyysprojekteihin – maanosa ja aikavyöhyke kerrallaan.

Sosiaalinen media täyttyi perjantain aikana #OurImpact-merkinnällä tägätyistä kuvista, joissa iloinen sinisiin paitoihin sonnustautunut väki puuhasi erilaisten tehtävien parissa aina eläinten ja ihmisten auttamisesta luonto- ja remontointiprojekteihin. Selasin kuvavirtaa pitkälle iltaan asti ja tunsin pakahduttavaa ylpeyttä työnantajastani.

refugee 3

Hyviä kohteita olisi tarjolla rajattomasti. Tänä vuonna me halusimme Suomessa keskittyä ihmisiin. Työntekijämme auttoivat jakamaan ruokaa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n ”leipäjonossa” ja järjestivät kesäjuhlat Helsingin Seniorisäätiön Mariankodin asukkaille sekä perhepäivän Vuosaaren vastaanottokeskuksen pakolaisperheille.

refugee1

Olin itse auttamassa ruoanjakelussa Helsinginkadun toimipisteessä. Pakkasimme ja sen jälkeen jaoimme syötävää kuuden tunnin ajan taukoamattomalle ihmisvirralle, mittarin mukaan yli 3100 apua tarvitsevalle.

Hursti2

Heikki Hursti tiimeineen tekee upeaa ja raskasta työtä uskomattoman positiivisella asenteella. Pieni siivu, jonka omalla panoksellani toin kokonaisuuteen, pyörii yhä mielessä. Tuntui absurdilta astua päivän päätteeksi ruokakauppaan ja tajuta, että minulla on etuoikeus ladota ostoskärryyni mitä mieli tekee.

hursti1

Samaan aikaan toisaalla pakolaislapset hihkuivat riemusta, kun vastaanottokeskuksen pihalle ilmestyi kaksi ponia, kasvomaalaaja ja iso nippu ilmapalloja. Vanhainkodissa mummojen hiukset kammattiin ojennukseen ja kynnet lakattiin kauniiksi ennen h-hetkeä kesäjuhlia.

kärry

ponimaalaus

Impact Day on hieno ja konkreettinen esimerkki Discoveryn arvomaailmasta. Olen kiitollinen, että saan olla osa tätä vuosittaista perinnettä.

maria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

kesäkuu 21, 2016, kello 14:21