Tervetuloa joukkoon, TLC!

Joulu tulee tänä vuonna varaslähdöllä suoraan kotiovellesi, tai tarkemmin ottaen kotisohvallesi. Juhlakausi starttaa 1.12., kun maailman tunnetuin nuorille naisille suunnattu tv-kanava TLC starttaa oman suomalaisen versionsa vapaasti katsottavaksi kanavapaikalla 18.

TV5:n, Kutosen ja Friin pikkusisko on iloinen ja energinen tapaus, jonka seurassa aika ei käy pitkäksi. Luvassa on houkutteleva kattaus vahvoja naisia, yllättäviä elämäntarinoita, häähaaveita, herkuttelua, muotia ja muuta värikästä viihdettä.

tlc1

Värikäs ja iloinen oli tunnelma myös tänään järjestetyssä TLC:n pressipäivässä Hotelli Klaus K:ssa. Jo valmiiksi pirteä kokoustila sähköistyi entisestään, kun naispainotteinen yleisö istui alas salaattibuffetin antimien kera kuulemaan lisää uudesta kanavasta. Eva Longoria, Jodie Marsh ja muut TLC:n upeat tähdet marssivat korot kopisten tv-ruutujen välityksellä estradille.

header

TLC:n maailmassa kaikki on mahdollista, eikä mikään unelma ole liian suuri – kuten mielikuva täydellisen överistä herkkubuffetista. Kolmannella kierroksella pekaanisuklaakakkua, macaronleivoksia, espressopannacottaa ja muita herkkuja tankatessa kävi mielessä, että ensi kerralla on muistettava sonnustautua riittävän löysään mekkoon.

tlc6

Hemmottelu jatkui TLC:n hengessä kynsienlaittopisteellä, jossa ammattilaiset taikoivat lennossa alkavan talven kurittamat kuivat kädet edustuskuntoon. Kuvauspisteellä kännykkäkamerat räpsyivät kiivaaseen tahtiin ja iloinen nauru raikui naisten sovitellessa häähuntuja ja tiaroita. Kas tästä uusi Tinder-kuva, huikattiin selfienräpsyjen lomasta!

tlc3

img_7714

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille. Vajaa kuukausi, ja tunnelma nousee kattoon myös television puolella. Liity mukaan iloiseen joukkoon jo sitä ennen somessa:

Facebook: tlcsuomi

Twitter: @tlcsuomi

Instagram: #tlcsuomi

Ps. Uudella kanavalla saattaa olla arvaamattomia sivuvaikutuksia, joista emme ota vastuuta. Nimimerkillä “Honey, josko vielä kertaalleen..?” 😀

img_7689

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 3, 2016, kello 16:00