Terveisiä Lontoon päämajasta!

Discovery Networks Northern Europen päämaja sijaitsee Lontoossa, missä osa työntekijöistämme vierailee säännöllisesti. Yleensä työkeikalla ei tosin itse Lontoota ehdi nähdä: taksi hakee suoraan Heathrowlta toimistolle ja töitä tehdään aamusta iltaan. Kun työt päättyvät, vie taksi taas suoraan toimistolta kentälle. Silti työmatkoilla on monestakin syystä mahtava käydä. On hyödyllistä palauttaa mieleen globaali näkökulma ja muistaa, että Suomi on vain yksi palanen suurta mediayhtiötämme. On kiinnostavaa tavata kollegoita muista maista, vaihtaa kokemuksia ja oppeja sekä kuulla toisten menestyksestä. Joka kerta reissusta tarttuu mukaan tärkeitä oppeja ja roimasti positiivista innostusta.

Lontoon toimistolla kahdessa talossa työskentelee noin 400 discoverylaista. Lähetysyksikön ruuduilla pyörii monen maan ohjelmat sulassa sekamelskassa. Tällä kertaa kurkkasin loputonta ruuturiviä vain lasin takaa.

MediaCenter

Kerrankin ehdimme tehdä muutakin kuin viettää aikaa toimistolla. Lontoon tiimi vei meidät ihailemaan lokakuista suurkaupunkia London Eyen korkeuksista. Kollegat Briteistä, Alankomaista ja Ruotsista olivat vähintään yhtä innoissaan kuin minä.

Kollegat

 

Lontoo

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

lokakuu 28, 2015, kello 12:42