Telkkarista ei tule mitään

Ei niin mitään. Pelkkää sontaa joka kanavalla. Surkeaa tositv:tä, uusintoja, vääriä leffoja, väärää kaikkea.

Kommentti, johon törmää säännöllisesti keskustelupalstoilla, palautteissa ja tuttavien puheissa. En ole provosoituvaa tyyppiä, mutta tässä aihe, joka kiihottaa, ai että.

Tämän päivän televisio tarjoaa enemmän ohjelmaa kuin koskaan. Pelkästään ilmaisten kanavien kirjo on pienen maamme väkiluvun huomioon ottaen erinomaisella tolalla. Onpa niitä joidenkin mielestä jopa liikaa, mutta ei mennä nyt tähän.

Useimpien kotien vakiovaruste tuuttaa ilmoille katsottavaa varhaisesta aamusta iltaan. Monella kanavalla, kuten meillä, yötä myöten. On elokuvaa, tositelkkaria, kotimaista draamaa ja koko perheen viihdettä suorana lähetyksenä, urheilua, ulkomaisia sarjoja kaikissa mahdollisissa lajityypeissä. Löytyy parasta katseluaikaa, päiväohjelmia pienemmälle yleisölle ja uusintojakin, parjauksesta huolimatta säännöllisesti toivottuja.

Kiinnostaako kotivideohassuttelu? Salaliittoteoriat, autojen tuunaus tai murhamysteerit? Kenties erikoisten akvaarioiden rakentaminen? Kyllä, tällekin on omistettu oma sarjansa. Aiheet eivät maailmasta kesken lopu, ja televisio vastaa isojen, massoja miellyttävien ohjelmien lisäksi yhä kohdistetummin erilaisiin mielenkiinnon kohteisiin. Ja niitähän riittää, koska meitä ihmisiä on onneksi moneen lähtöön.

Mikäli meidän kanaviltamme ei irtoa juuri valittuun hetkeen sopivaa katsottavaa, ei tarvitse kuin tarttua kaukosäätimeen (ennen vanhaan piti nostaa takapuoli konkreettisesti sohvalta ylös, muistatko).

Kuvassa iloisen addiktoitunut teeveenkatselija-tiedottaja lempipaikassaan sohvalla vilkkuvan kuvan ääressä.

sohvalla

Otetaan vielä tiivistettynä. Televisiosta tulee todella paljon ohjelmaa. Kaikki ei miellytä juuri sinua: yhden inhokki on toisen suosikki. Kumpikaan teistä ei ole väärässä, on vain eri mieltymyksiä.

Tätä monenkirjavaa yleisöä me television intohimoiset tekijät pyrimme viihdyttämään ja aktivoimaan kaikin keinoin. Haluamme olla palveluksessanne jatkossakin. Nauti omista suosikeistasi, skippaa inhokit (ja turha marina), ja tee television katselun ohella asioita, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

tammikuu 29, 2016, kello 10:36