Syksy vauhdikkaasti käyntiin kickoffilla!

Elokuu tuo mukanaan arjen, aikataulut, tapaamiset ja tietenkin kickoffin. Tänä vuonna vetäydyimme Pihlajasaareen. Aurinko paistoi jo aamulla, kun siirryimme Kaivopuiston rannasta lautalla kohti idyllistä Pihlajasaarta.
Kerrankin olimme kaikki koolla ilman kiirettä: myyjät, kampanjasuunnittelu ja tuotetiimi. Vaikka aikataulu oli tiivis, ehdimme silti myös ammentaa tuoreita ajatuksia ja energistä asennetta toisiltamme.

Kickoff antaa viitekehyksen syksylle. Linjasimme jälleen tärkeimmät tavoitteet ja toimenpiteet. Minä sain paljon uutta ajateltavaa ja näköaloja oman työni tueksi. Oma osuuteni agendasta meni mukavasti, kun koko tiimi osallistui aktiivisesti keskusteluun.

Iltapäivällä siirryimme ravintola Comaan kokkikouluun. Tunnelmallisen ravintolan henkilökunta otti meidät vastaan iloisen sydämellisesti. Alkupalaksi kokkailimme kampasimpukoita ja katkarapuja. Pääruoaksi valmistimme muun muassa taivaallisen hyvää tattirisottoa – ei ihme, että oli hyvää, onhan Coman risotto valittu Helsingin parhaaksi!

Ruoka oli herkullista, juttu lensi ja nauru raikasi. Olemme onnekkaita, kun meillä on niin hyvä työporukka!

 

 

 

Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 18, 2015, kello 15:05