Sekaisin sarjasta

Vietimme eilen Mertaranta ja legendat –sarjan pressipäivää Helsingissä ravintola Woolshedissä. Paikalla oli lähes 70 median edustajaa tapaamassa mahtavia urheilutähtiämme ja ohjelman isäntää, Antero Mertarantaa.
Esitimme vieraille helmikuun 10. päivä TV5:lla alkavasta sarjasta ennakkopaloja, ja useamman toimittajan silmäkulmassa nähtiin helmeilevän kyyneleitä. Toisaalta pressissä riitti nauruakin – tässä sarjassa koetaan myös iloa ja riemua. Suuria tunteita, kuten urheilussa ja elämässä on tapana.

 

pressi2 pressi3 pressi4

Pressin vieraat vaikuttuivat ennen kaikkea upeiden urheilijoiden Tommi Evilän, Jari Isometsän, Timo Jutilan, Minna Kaupin, Marja-Liisa Kirvesniemen, Toni Niemisen, Jani Sievisen ja Hanna-Maria Seppälän karismasta ja siitä avoimuudesta ja aitoudesta, jolla he ovat sarjassa mukana.
Koskaan ennen Suomen tv-historiassa ei ole nähty olympiavoittajien ja maailmanmestarien avautuvan elämästään ja urastaan toisilleen ja katsojille näin. Vertaistuki, hauskanpito ja vaikeiden kokemusten jakaminen rytmittävät tätä hienoa ohjelmaa, jonka katsomisesta tulee sellainen olo, kuin olisi viettänyt iltaa rakkaiden ystävien kanssa.
Discovery Networksin väen on jo kuultu ihastuneen, vaikuttuneen ja vähän rakastuneenkin näihin hienoihin suomalaisiin urheilijoihin sarjaa katsellessaan. En malta odottaa, että koko Suomi pääsee katsomaan tätä. Mertaranta ja legendat on jotain, mitä kannattaa odottaa.

 

Talents with personnell

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

tammikuu 21, 2016, kello 17:13