Riemuloma starttaa pian

Aitous on ominaisuus, jota on mahdoton teeskennellä. Aito on myös ensimmäinen ajatus, joka putkahtaa mieleen Kalle ja Riina-Maija Palanderin tavatessa.

TV5:n syksyn uutuussarjan Riemuloma Palandereilla (torstaisin klo 20.00 alkaen 15.9.) tähtipari on siviilissä juuri niin rento ja pirskahteleva kuin tv-ruudussakin.

kalleriinis1

Tällaisia ihmisiä tulee harvoin vastaan. Pitkään yhdessä olleen pariskunnan keskinäinen kemia paistaa kauas. Kaksikko vääntää terävällä tilannetajulla ryyditettyä vitsiä, räpsii puhelimella lennossa selfietä, purskahtaa raikuvaan nauruun kesken sanailun, pysähtyy suikkaamaan suukon juuri ennen lavalle astumista ja kiikuttaa lapsille välissä kasan macaron-leivoksia.

kalleriinis2

Kyllä, Hotel Kämpissä järjestetyssä pressitilaisuudessa oli paikalla myös kolme Palandereiden nuorinta lasta. ”Ei löytynyt hoitajaa, tuleepahan tyypillinen palanderit-show”, rempseä perheenisä letkautti säätäessään tablettiin piirretyt päälle. Aivan turha stressata, totesin naureskellen minäkin. Hyvä tuuli tarttuu.

kalleriinis3

Ei tarvinne sen enempää perustella, miksi Kallelle ja Riina-Maijalle tahdottiin omistaa kokonainen tv-sarja. On vaikea keksiä hauskempaa pariskuntaa isännöimään tunnettuja suomalaisia Nizzan auringon alla. Vuorokauden mittaisella riemulomalla sattuu ja tapahtuu, mutta ohessa käydään vakaviakin keskusteluja. Välittömillä Palandereilla on kyky saada vieraat unohtamaan kameroiden läsnäolo.

Ilmankos, että itselläkin oli hetkittäin vaikeuksia muistaa olevansa paikalla työtehtävissä.

palanderit9

Enää kolme viikkoa, ja syksyn superpari pääsee TV5:lla irti. Kallen tietänee jokainen, mutta rohkenen epäillä, että mahtava persoona Riina-Maija varastaa vaivihkaa shown!

palanderit1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 25, 2016, kello 16:16