Laita hyvä eteenpäin

Emoyhtiömme Discovery Communications muistaa juhlakauden kynnyksellä työntekijöitään lahjalla, jonka vastaanottamisesta tulee paras mahdollinen joulumieli. Tänä aamuna se löytyi jälleen sähköpostista: pääjohtajamme David Zaslavin viesti, joka sisältää lahjakortin annettavaksi vapaavalintaiselle hyväntekeväisyyskohteelle.

Kansainvälinen mediajätti elää aidosti arvojensa mukaan:

”Haluamme vaikuttaa positiivisesti elämään maapallolla, joka on antanut meille niin paljon.”

racing_extinction_800korkeusmuokattu

Ilman luonnon ihmeitä ja monimuotoisuutta Discoverylla ei olisi kerrottavanaan kaikkia upeita tarinoita, joista nyt saamme nauttia tv-ruudun välityksellä ympäri maailmaa. Tukemalla erilaisia hankkeita yhtiö osoittaa arvostusta ainutlaatuista planeettaamme ja sen elämää kohtaan.

Pala nousee kurkkuun, kun alan selata aamutuimaan vaihtoehtoja oman rahasummani lahjoittamiseen. Kohteita on jälleen valtavasti, ja jokainen niistä on tärkeä. Luonto ja maailman lapset koskettavat henkilökohtaisesti eniten.

Pitkän pähkäilyn päätteeksi valitsen kohteen: Kenian slummien katulasten koulutuksen. Ajattelen omia pieniä koululaisiani, jotka raahautuivat tänäkin aamuna säkkipimeässä luokkahuoneisiinsa. Varhaiset aamuherätykset eivät ole aina herkkua, mutta samaan aikaan ne ovat etuoikeus, jota haluan lasten arvostavan. Keskustelu aiheesta jatkuu tänään kotona.

Kiitos Discovery.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

joulukuu 8, 2015, kello 10:18