Ihana, kiireinen juhlakausi

Joulukuu on perinteisesti täynnä säpinää sekä kotona että työrintamalla. En kyennyt tänäkään vuonna kieltäytymään käytännössä mistään, kun kalenteri alkoi täyttyä pelkästään hauskoilla menoilla.

Juhlakauden hulinat on nyt vedetty läpi ilon kautta. Päällimmäisenä mieleen jäivät seuraavat tapahtumat:

Firman pikkujoulut. Kerrasta toiseen ratkiriemukkaan hauskat, kiitos hulvattomien työkavereiden. Tänä vuonna secret santa teki comebackin muutamien vuosien takaa. Anonyymeiltä työtovereilta saatujen lahjojen avauskierros päätyi osaltani huutonauruun ja ravintolan tuolilta tippumiseen.

Glögi-ilta yhteistyökumppaneille. Tämä vuosittainen tapahtuma muistutti jälleen konkreettisesti siitä, miten mukavien ihmisten kanssa saamme työskennellä. Illanvietto Kaapelitehtaalla jouluisaksi muuntautuneessa neukkaritilassamme sujui glögiä ja herkkuja nauttien, iloisen puheensorinan siivittämänä.

kuva1 copy

Ohjelmalinjan vuoden 2015 viimeinen palaveri. Kun kokous alkaa samppanjalasien kilistämisellä, tunnelma voi kohota ainoastaan kattoa kohti. Onnistuneelle vuodelle skoolaamisen lisäksi palaverihuoneessa ahmittiin suklaata, kehuttiin vuorollaan julkisesti työkaveria, nostettiin pussista aforismit ensi vuodelle, ennustettiin yksisarviskorteista, arvottiin kenkiä ja viinipulloja ja luukutettiin ennalta laadittua joulumusiikkilistaa. Palaveritko tylsiä?

paltsu

Näiden yksittäisten kohokohtien lisäksi toimistolla on muun muassa…

…askarreltu yllätyksiä joulutonttujen kuljetettavaksi.

kuva2

…koristeltu työhuoneita juhlakauden henkeen.

…hämmästelty, mistä kaikki paketit ovat yhtäkkiä ilmestyneet työpisteelle.

kuva3

…sorruttu lupauksista huolimatta herkkuihin, joita anonyymi ketku roudaa päivittäin tarjolle. Tästä ei ole kuvamateriaalia. Kaikki on vatsalaukussa.

Hyvää ja rentouttavaa joulua!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

joulukuu 21, 2015, kello 12:50