Hittikärpäsiä Farangissa

Tänä syksynä olen erityisen innoissani siitä, että saamme ohjelmistoon Venla-palkitun formaatin Hittikärpäsen. Mahtavan koko perheen musiikkiviihdeohjelman pressitilaisuutta vietettiin elokuun lopussa ravintola Farangissa helteisessä Helsingissä. Hittikärpänenhän on siis se musiikkiohjelma, jossa laulutaidolla ei ole väliä – voiton ratkaisee sanoitusten muistaminen. Tässä ohjelmassa eivät laula julkkiset tai nuoret kyvyt, vaan ihan tavalliset ihmiset: karaokefanit (heitä tuntui olevan paljon kuvauksissa mukana) ja muut joilla muisti pelaa.

Hittikärpänen on muuttunut menneistä ajoista monella tapaa. Paitsi että biisit ja ohjelman ulkonäkö on nykyaikaa, ohjelman juontajana ja tuomarina nähdään nyt kaksi musiikin superammattilaista.

Juontaja Roope Salmista ja tuomari Sami Saarta yhdistää musiikin lisäksi huumori ja positiivinen ote elämään. Arvostan näiden herrojen asennetta ja ammattitaitoa todella. Pressitilaisuudessa sain huomata, etten ole yksin: selfieitä heidän kanssaan jonottivat muutkin kuin minä ja tiedottajamme Jenni. Nämä herrat hurmaavat kenet tahansa! Katso itse, kun Hittikärpänen alkaa maanantaina 7. syyskuuta TV5:lla.

Hittikärpäset

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 25, 2015, kello 13:25