Aito inspiraatio televisiosta

Tänään on se päivä, kun tarjolla on konkreettinen muistutus siitä, miksi tätä duunia oikein tehdään. Kutkuttava hetki, jolloin kuukausien työpanos pärähtää vihdoin tv-ruutuihin. Puhumme syksyn uutuussarjasta Jutan ja Vertin supersinkkudieetti, TV5:lla iltayhdeksältä.

Terveiden elämäntapojen lähettilästä Jutta Gustafsbergia on lähestulkoon pakko rakastaa. Jotain outoa tätä alati hymyilevää energiapakkausta kuunnellessa tapahtuu. Ryhti suoristuu, käteen ilmestynyttä munkkia ei enää teekään mieli, tekee mieli punnertaa ja vääntää vihersmoothie. Jutta kannustaa ja inspiroi, muttei syyllistä tarpeettomasti. Halu muutokseen lähtee lopulta ihmisestä itsestään, ja tämä ohjelma saattaa laukaista tunteen, mikäli olet sen tarpeessa.

Supersinkkudieetin avausjakson olen nähnyt jo useasti, mutta silti jännittää kuin pientä eläintä. H-hetki on vain kerran, ja enää en voi osaltani kuin toivoa, että katsojat pitävät näkemästään. Perinteiset ensi-iltavalmistelut on tehty jo aamusta: olohuone pikasiivottu, sohvatyynyt pöyhitty, kaukosäädin asetettu pöydänkulmaan. Yksi asia on tällä kertaa kuitenkin toisin: livekatselun kyytipojaksi on tarjolla popcornin sijaan erinäisiä grammamääriä kananrintaa, riisiä ja parsakaalia.

Kyllä, näin pääsi käymään – Jutan Fitfarmin bikinihaaste vei mennessään. Motivaattoriksi riitti, kun kohtasi upean Jutan livenä kesän alussa. En vielä tiedä, onko oma selkäranka yhtä rautaisa kuin ohjelmaan osallistuvilla sinkuilla, mutta inspiraatiota on tarjolla ruudun välityksellä koko proggiksen ajan!

Välillä on vaikea pitää asiapokka, kun kohtaa ihailemansa henkilön 😀

Jutan kanssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 19, 2015, kello 14:00