2018 talviolympialaisissa ensimmäistä kertaa kaupallisia yhteistyömahdollisuuksia

Discovery Networks Finland esittää Pyeongchangin talviolympialaiset helmikuussa 2018 TV5- ja Eurosport -kanavilla. Ensimmäistä kertaa Suomen tv-historiassa yhteistyökumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus näkyä maailman tunnetuimman urheilutapahtuman yhteydessä ja rakentaa brändiään ennennäkemättömällä tavalla.

Discovery esittää miesten jääkiekon yksinoikeudella TV5- ja Eurosport -kanavilla. TV5-kanavalla nähdään kaikki Suomen pelit sekä välierä- ja mitaliottelut. Jokaisesta pelistä esitetään uusinnat saman päivän aikana.

Jääkiekon yhteydessä esitetään lisäksi monipuoliset studio-osuudet, joissa ovat mukana Suomen parhaat selostajat ja asiantuntijat.

Pyeongchangin päivän tapahtumista esitetään joka ilta highlight -ohjelma parhaaseen katseluaikaan TV5:llä 19.00-21.00.  Ensimmäisen tunnin ajan käsitellään päivän muiden lajien kohokohdat ja jälkimmäinen tunti pyhitetään jääkiekolle.

Eurosportin kanavilla ja Eurosport Playerissa tilaajilla on mahdollisuus katsoa kaikkea olympiatarjontaa kattavasti millä tahansa laitteella ja useista kuvakulmista.

Ennen Pyeongchangin kisoja TV5 esittää kisatunnelmaa kohottavia viihteellisiä ohjelmia ”matkalla olympialaisiin” -teemalla. Olympialätkäkuume nousee jo loppuvuodesta 2017 kun olympialaisten markkinointi alkaa näkyä Discovery Networks Finlandin kanavilla.

Mainostajalle tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia näkyvyyteen olympialaisissa.

Mainostajan brändin näkyminen on mahdollista sekä jääkiekko-otteluiden yhteydessä että highlight -ohjelmassa sponsoroinnilla ja spottikampanjalla. Voimme räätälöidä myös sisältökoosteiden sponsorointia studio-osuuksiin. Asiakkuusvastaavamme auttavat sinua löytämään sopivan kokonaisuuden näkyvyydelle Pyeongchangin talviolympialaisten yhteydessä.

TV5:n asema Suomen televisiokentässä tulee muuttumaan radikaalisti olympialaisten myötä. Tämä on meille upea mahdollisuus palvella asiakkaitamme ennennäkemättömällä tavalla.

Discovery Communications hankki olympialaisten laajat televisiointi- ja multimediaoikeudet Euroopassa vuosiksi 2018-2024. Suomessa Discovery on tehnyt 2018 Pyeongchangin talviolympialaisista ja 2020 Tokion kesäolympialaisista Ylen kanssa alilisensointisopimuksen. Sopimuksen mukaan Discovery esittää Pyeongchangista yksinoikeudella kaiken miesten jääkiekon sekä olympiaohjelmaa 19-21 aikaikkunassa. Tokion kesäolympialaisista Discovery pitää yksinoikeudella itsellään kahden myöhemmin ilmoitettavan lajin esitysoikeudet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Blogi.
Elina Valtia

Elina Valtia

Myyntijohtaja

maaliskuu 30, 2017, kello 11:59