Vertti Harjuniemi salimaailman syövereissä uudessa FitNation-seurantarealityssa

Vertti Harjuniemi tiimeineen laittaa kropat kuntoon ja rakentaa Suomen parhaan kuntosalin FitNation-seurantarealityssa!

FitNation on Vertti Harjuniemen tähdittämä realitysarja, jossa seurataan kunnianhimoisen kuntosalin rakennusta sekä kuuden valmennettavan matkaa kohti huippukuntoa. Ohjelma on Dplayn alkuperäissarja ja se nähdään suoratoistopalvelussa syksyllä 2019. TV5:lla ohjelma nähdään vuoden 2020 puolella. Valmennukseen haluavien rekrytointi alkaa kuitenkin jo nyt täällä!

Vertin lisäksi salin ydintiimiin kuuluvat Vertin paras ystävä, valmentaja ja palomies Perttu Murtola sekä valmentaja ja hyvinvointibloggaaja Oona Tolppanen. Yhdessä kolmikon tavoitteena on rakentaa ei enempää eikä vähempää kuin Suomen paras kuntosali. Kolossaalisen Colyseum-salin rakentamisen lisäksi Vertin ja tiimin tavoitteena on saada kuusi valmennettavaa huippukuntoon!

Valmennettavat ovat vaihtelevista elämäntilanteista tulevia sekä erilaisten arjen haasteiden parissa kamppailevia henkilöitä. Tässä ohjelmassa tavoitteena ei ole pudottaa massiivista määrää ylipainoa lyhyessä ajassa vaan saada aikaan terveempi, kevyempi ja paremmassa kunnossa oleva kroppa. Huippukuntoa haetaan arjen kiireiden keskellä.

FitNation Dplayssa syksyllä 2019 ja TV5:lla vuonna 2020
Ohjelman Discoverylle tuottaa Century Films
Haku valmennukseen auki täällä

Lisätiedot:
www.dplay.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 29, 2018, kello 15:01