Uutuusdokumentti Meghan Marklen suvun edesottamuksista TV5:lla ja dplayssa

Dokumentissa ääneen pääsee muun muassa Meghanin siskopuoli Samantha, joka on arvostellut kärkkäästi niin Meghania kuin koko brittihovia.

Amerikkalainen näyttelijä Meghan Markle ja Ison-Britannian prinssi Harry avioituivat toukokuussa 2018 näyttävin menoin. Satuhäissä oli paikalla koko kuninkaallinen kerma, mutta morsiamen puoleinen suku loisti poissaolollaan Meghanin äitiä Doria Raglandia lukuun ottamatta.

Häiden alla kiristyneet välit lähisukuun olivat vasta alkusoittoa tuleville ongelmille. Tuore dokumentti Meghan Markle: Perhe sodassa (Meghan And the Markles: A Family at War) selvittää, mistä Marklen suvun alati kiihtyvässä selkkauksessa on kyse.

Mielipiteensä Meghanista ja koko brittihovista kertoo muun muassa Samantha Markle, joka on arvostellut siskopuoltaan julkisuudessa ankarasti. Samantha on ripittänyt Meghania etenkin tämän suhteesta heidän yhteiseen isäänsä Thomasiin, joka on hänkin aiheuttanut hämmennystä tempauksillaan. Isä Markle muun muassa lavasti itsestään paparazzikuvat häiden alla, jakeli medialle erikoisia kommentteja ja joutui lopulta jättäytymään juhlallisuuksista terveyssyistä. Omat kyseenalaiset kuvionsa on tiettävästi myös Meghanin veljenpojalla sekä velipuolella.

Näkemyksensä tilanteesta antaa myös kuninkaallisten elämää jo pitkään seurannut kirjailija Andrew Morton, joka julkaisi viime vuonna häiden alla Meghanin elämäntarinan.

Meghan Markle: Perhe sodassa
TV5 ti 9.4. klo 20.00
Katsottavissa myös dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

maaliskuu 27, 2019, kello 11:19