Uusi dokumentti Harryn ja Meghanin vauvaonnesta TV5:lla ja Dplayssa

Kuninkaallinen onni täydentyi viime viikolla, kun Ison-Britannian prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat hartaasti odotetun esikoispoikansa. Millainen äiti Meghanista sukeutuu hovin perinteiden tiukassa puristuksessa?

Ison-Britannian prinssi Harry oli yhtä hymyä vahvistaessaan tasan viikko sitten ilouutisen hänen ja herttuatar Meghanin esikoispojan Archie Harrisonin syntymästä. Meghanin raskautta seurattiin julkisuudessa silmä kovana, ja synnytystä edelsi kuukausien spekulointi aina lasketusta ajasta siihen, miten herttuapari aikoo kasvattaa jälkeläisensä.

TV5:lla ja Dplayssa nähtävä uunituore dokumentti Harry ja Meghan: Kuninkaallinen vauva (Harry & Meghan Royal Baby Special) pureutuu Meghanin ensimmäiseen vuoteen brittihovissa sekä satumaisen rakkaustarinan huipentumaan, esikoispojan syntymään.

Meghanin matka Hollywood-tähdestä moderniksi kuninkaalliseksi on ollut varsin värikäs. Huhut Meghanin ongelmista niin oman sukunsa kuin hovin työntekijöiden ja jäsenien kanssa eivät ota laantuakseen. Nyt julkisuudessa spekuloidaan kiihtyvään tahtiin, miten itsenäinen ja voimakastahtoinen herttuatar aikoo toteuttaa äitiyttään.

Dokumentissa brittihoviin erikoistuneet asiantuntijat analysoivat sekä mennyttä että tulevaa. Aikooko Meghan pitää kiinni moderneista näkemyksistään lastenkasvatuksen suhteen, vaikka perinteisessä brittihovissa sooloilua ei katsota hyvällä? Turvautuuko Meghan kolmen lapsen äidin Katen neuvoihin huhutusta välirikosta huolimatta? Entä ovatko tarkasta maustaan tunnetun herttuattaren ostoslistalla designer-hoitolaukut ja luksusrattaat? Näkemyksensä perheenlisäyksestä kertoo myös Meghania ankarasti arvostellut siskopuoli Samantha Markle.

Harry ja Meghan: Kuninkaallinen vauva
TV5 to 6.6. klo 20.00
Katsottavissa myös Dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

toukokuu 13, 2019, kello 11:10