Urheilumaailmasta tutut vieraat avaavat elämäänsä Kaj Kunnaksen keskusteluohjelmassa Dplayssa ja TV5:lla

Kajn haastateltavina nähdään Suvi Paavola (ent. Myllylä), Mikko Rantanen, Juha Kankkunen, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson ja Noora Räty.

Dplayn ja TV5:n loppuvuodessa paneudutaan mielenkiintoisten ja syväluotaavien keskustelujen pariin toimittajan, aktiivisen somevaikuttajan Kaj Kunnaksen johdolla. Kaj Kunnas Exclusive -keskusteluohjelmassa kuusi urheilumaailmasta tuttua suomalaista käy läpi tärkeitä elämänvaiheitaan pintaa syvemmälle pureutuen. Haastatteluissa nousee esiin monia teemoja, joista vieraat eivät ole puhuneet aiemmin julkisuudessa.

Ohjelma starttaa ennakkojaksolla 1. marraskuuta suoratoistopalvelu Dplay+:n puolella, jolloin julkaistaan Suvi Paavolan (ent. Myllylä) haastattelu. Suvi kertoo ensimmäistä ja ainoaa kertaa avoimesti, millaista oli elää edesmenneen hiihtäjäkarpaasin Mika Myllylän rinnalla huippuvuosina, surullisenkuuluisan Lahden doping-jupakan ja Mikan alkoholisoitumisen jälkeen, sekä miten elämä asettui lasten kanssa Mikan menehdyttyä.

NHL-huippupelaaja Mikko Rantanen kutsuu Kajn seuraamaan kesäharjoitteluaan Turussa, jossa kesätreenikaveristaan pääsevät kertomaan myös Patrik Laine ja Kaapo Kakko. Lisäksi Mikon manageri paljastaa mielenkiintoista NHL-kiekkoilun sisäpiiritietoa. Nelinkertainen rallin maailmanmestari Juha Kankkunen kertoo tarinoita niin rallireittien varrelta kuin lentokoneen ohjaamosta. Kaj pääsee Rukalla mestarin ajo-oppiin, ja samalla vieraillaan Kankkusen salaisessa Porsche-tallissa.

Elina Gustafsson on Suomen naisnyrkkeilyn tehonainen, jolta on lupa odottaa suuria, vaikka hänen uralleen on mahtunut raskaitakin vaiheita. Elina puhuu rehellisesti ja poikkeuksellisen avoimesti elämästä ja huippu-urheilun raadollisuudesta. Suomen kaikkien aikojen menestynein naispuolinen jääkiekkomaalivahti Noora Räty kertoo ajatuksistaan ja haaveistaan ja johdattaa vielä kerran tunnelmiin hetkenä, jolloin Suomen naisten MM-kulta lipsui käsistä viime hetkillä. Ohjelmasta on lisäksi julkaistu jo aiemmin Dplayssa formulakuski Valtteri Bottaksen haastattelu.

Kaj Kunnas käy läpi vieraidensa kanssa useita koskettavia hetkiä, ja keskusteluiden teemoista löytyy laajalti tarttumapintaa. Mikä on menestyksen hinta? Mikä ajaa suurten vastoinkäymisten jälkeenkin jatkamaan tavoitteiden saavuttamista sen sijaan, että luovuttaisi?

Ohjelman Discoverylle tuottaa Earlybird Creations Oy.

Kaj Kunnas Exclusive
Ennakkojakso: Suvi Paavola Dplay+:ssa 1.11.
TV5 maanantaisin klo 21.00 alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

lokakuu 15, 2019, kello 10:47