TV5:n menestyssarja Mertaranta ja legendat jatkuu 24. tammikuuta

Avausjaksossa uraansa ja yksityistä puoltaan avaa historiallisiin urheilusaavutuksiin yltänyt mäkihyppääjä Janne Ahonen.

Mertaranta ja legendat saa odotettua jatkoa 24. tammikuuta alkaen. Sarjassa kahdeksan menestynyttä suomalaisurheilijaa käy läpi maamme ykkösselostaja Antero Mertarannan johdolla elämänsä ja uransa huippuhetkiä ja aallonpohjia. Toisella kaudella keskiössä ovat paitsi urheilijat myös heidän uskomattomat kokemuksensa ja tarinansa.
 
Kauden päähenkilöt ovat Janne Ahonen, Minna Tervamäki, Makwan Amirkhani, Marko Jantunen, Heli Rantanen, Sami Kapanen, Laura Lepistö ja Leo-Pekka Tähti.

Uusi kausi käynnistyy mäkihyppääjä Janne Ahosen jaksolla. Kuningaskotka usuttaa muut legendat kipuamaan hyppytorniin ja paljastaa samalla yllättäviä asioita itsestään. Ahonen kertoo dramaattisista hetkistä kilpailu-uransa aikana sekä paljastaa, mistä hänen tavaramerkkinsä hymytön imago on lähtöisin.
 
Tulevissa jaksoissa muun muassa vapaaottelija Makwan Amirkhani valottaa avoimesti rankkaa taustaansa. Rehellisesti tunteistaan puhuu myös keihäänheiton olympiakultaa Atlantassa voittanut Heli Rantanen, joka vaipui masennukseen urheilu-uran päätyttyä. Vakavan keskustelun vastapainoksi sarjassa nauretaan vedet silmissä; kuten silloin, kun balettitanssija Minna Tervamäki pakottaa legendat näiden epämukavuusalueelle!
 
Ohjelman TV5:lle tuottaa Banijay Finland.

Mertaranta ja legendat
TV5 ti klo 21.00
24.1. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

tammikuu 10, 2017, kello 11:00