TV5:n kevät on täynnä koukuttavaa viihdettä ja olympiaelämyksiä

TV5:n kevätkaudella viihdytään kotimaisten uutuuksien ja ensi-iltaelokuvien parissa sekä jännitetään maailman suurimman urheilutapahtuman tahtiin.

TV5:n kevätkausi käynnistyy räjähtäen, kun talviolympialaiset Etelä-Korean Pyeongchangissa starttaavat 9. helmikuuta. TV5 esittää kahden viikon ajan päivittäin runsaasti olympiaohjelmistoa huippuasiantuntijoiden johdolla sekä kaikki Suomen Leijonien jääkiekko-ottelut ja ratkaisupelit.

Olympialaisten ohella kanavan kevät tuo ruutuun runsaasti kotimaista huippuviihdettä. 18. helmikuuta alkaa uusi vauhdikas viihdeohjelma Anna sen soida, jossa sekä julkkikset että katsojat kilpailevat musiikkitietouden mestaruudesta. Joka jaksossa joukkueet kisaavat hittituntemuksellaan ja nopeudellaan – studion lattia on kuin suuri peliareena, jossa nopeimmin reagoinut voittaa eniten pisteitä. Viihdevisan juontaa Krista Siegfrids ja sen joukkueita luotsaavat Arja Koriseva ja Ali Jahangiri. Biisivihjeet kilpailijoille tarjoilee suosittu DJ Mista S, ja jaksoissa nähdään myös eturivin artistivieraita. Katsojat voivat osallistua kisaan reaaliajassa kotisohvilla pelattavan mobiilisovelluksen avulla.

Visailu kiihtyy entisestään, kun maailman suosituin game show Onnenpyörä alkaa TV5.lla 28. helmikuuta. Legendaarisessa ohjelmassa kilpailijat arvuuttelevat sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä Jethro Rostedtin ja Sara Siepin johdolla. Peli vaatii myös tuuria, sillä kesken pisteputken saattaa rosvosektori iskeä!

Satuhäiden tekijöiden uusi sarja Unelmahäät vie suomalaisten rakkaustarinoiden ja niiden huipennuksen, unelmahäiden äärelle alkaen 26.2. Katsojat pääsevät seuraamaan lähietäisyydeltä valmisteluja sekä itse ikimuistoista rakkauden juhlaa, jossa monenlaiset tunteet leiskuvat.

Mielenkiintoista keskustelua kevääseen tuo Harkimot -talk shown toinen kausi 4. maaliskuuta alkaen. Hjallis ja Joel Harkimon luotsaaman keskusteluohjelman vieraina nähdään uudella kaudella julkisuudesta tuttuja ihmisiä, joita yhdistää työ tai ystävyys. Mukana ovat muun muassa Jari Kurri ja Esa Tikkanen, Kalle Palander ja Toni Nieminen, HP Parviainen ja Jarppi Leppälä sekä Elina Knihtilä ja Mari Perankoski.

TV5:lla viihdytään läpi kevään tutusti laatuelokuvien parissa. Huhti- ja toukokuu ovat elokuvien superkuukaudet, jolloin kanavalla nähdään muun muassa Suomen tv-ensi-iltaelokuvat Bad Words, The Water Diviner, Fast & Furious 7, Ted 2 ja Dressmaker.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

tammikuu 23, 2018, kello 15:25