TV5:n ja Eurosportin olympiatiimiin huippuvahvistus – Tuomo Ruutu liittyy asiantuntijajoukkoon

Kaksinkertainen olympiamitalisti ja mittavan NHL-uran pelannut Tuomo Ruutu vahvistaa TV5:n ja Eurosportin olympialähetysten asiantuntijaryhmää. Ruutu toimii yhtenä jääkiekkoasiantuntijoista Pyeongchangin talviolympialaisissa helmikuussa 2018.

 

Leijonien paidassa MM-kultaa vuonna 2011 voittanut 34-vuotias Tuomo Ruutu pelasi NHL-uransa aikana 735 ottelua muun muassa Chicago Blackhawksissa. Viime kaudella maajoukkueikoni kiekkoili Sveitsin liigan Davosissa.
 
Ruutu kommentoi Leijonien otteluita studioasiantuntijana. Häntä kuullaan myös selostamossa J-P Jalon aisaparina osassa olympiaotteluita. Suomen peleissä selostamon miehittävät Oskari Saari ja Kimmo Timonen.

-Olympialaiset ovat urheilijalle jotain aivan erityistä. On kunnia olla tällä kertaa mukana asiantuntijan roolissa välittämässä suomalaisille olympialaisten ainutlaatuista tunnelmaa, Ruutu hehkuttaa.

Tuomo Ruudun myötä TV5:n ja Eurosportin tv-lähetysten olympiatiimi on valmis. Jääkiekon asiantuntijoina toimivat Ruudun lisäksi Teemu Selänne, Kimmo Timonen, Alpo Suhonen, Tuomas Grönman ja Saija Tarkki. Oskari Saaren ja J-P Jalon lisäksi otteluita selostaa Julius Vauhkonen.
 
Myös kanavien tubettajatiimi on nyt valmis, kun suosittu tubettaja Roni Bäck on kiinnitetty kisojen ajaksi TV5:n ja Eurosportin olympiatiimiin. Roni matkustaa Pyeongchangiin Eurosportin riveissä ja tuottaa kisoista sisältöä someen jo aiemmin nimitetyn tubettaja Mikael ”Mikirotta” Sundbergin ohella.

Pyeongchangin talviolympiakisojen miesten jääkiekko nähdään yksinoikeudella TV5:llä ja Eurosportin kanavilla. TV5:llä nähdään kaikki Suomen pelit sekä välierä- ja mitaliottelut suorana. Eurosport Player -palvelu esittää kaikki turnauksen ottelut. Eurosport Playerin jääkiekkopassi sisältää jokaisen jääkiekkopelin lisäksi kaiken muun olympiasisällön. Jääkiekkopassin hinta on 9,99€.  

Ottelulähetysten lisäksi TV5:llä nähdään joka päivä kisojen ajan jääkiekkostudio, joka kasaa yhteen mielenkiintoisimmat tapahtumat jääkiekossa. Ohjelman lähetysaika on kello 20-21.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

tammikuu 10, 2018, kello 11:32