TV5:n ja Dplayn syksyssä ennennäkemätön kotimaisten tuotantojen kattaus

Kutsuimme joukon Suomen kirkkaimpia tähtiä toteuttamaan intohimoprojektejaan kanavillemme. Lopputulokset nähdään syyskauden 2019 aikana.

Mikä yhdistää muun muassa Joel Harkimoa, Lauri Ylöstä, Sirpa Selännettä, Iiro Seppästä, Tomi Björckiä ja Martina Aitolehteä? Jokaisella heistä on intohimo; asia, tekeminen tai tavoite, joka inspiroi heitä ja jota kohti he pyrkivät määrätietoisesti. Intohimo kuljettaa eteenpäin, ajaa rikkomaan rajoja ja sysää ylittämään itsensä. Näistä aineksista syntyy syksyn 2019 kotimainen tv-viihdekattaus Discovery Networks Finlandin kanaville!

TV5:n ja Dplayn syyskauden kotimainen ohjelmisto on ennennäkemättömän runsas, ja sitä luotsaavat suurella sydämellä Suomen kirkkaimmat tähdet. Joel Harkimo vie uuden tähtimiehistön Atlantin armoille voittamaan pelkonsa ja samalla tunteikkaaseen matkaan kunkin sisimpään. Rajojaan koettelee myös taikurina ja extreme-urheilijana tunnettu Iiro Seppänen, joka käy läpi uutuussarjassa uransa ja elämänsä uskomattomia vaiheita. Seikkailusta ei saa tarpeekseen myöskään huippukokki Tomi Björck, joka suuntaa elämykselliselle matkalle tällä kertaa Aasiaan.

Rohkeutta on sekin, että paljastaa tavallisen arkensa iloineen ja suruineen. Suomen kenties tunnetuin kiekkovaimo Sirpa Selänne tarttuu määrätietoisesti uuteen haasteeseen luotsatessaan sarjaa, joka kertoo lätkävaimojen elämästä ympäri maailmaa. Elämäänsä avaavat rohkeasti myös tunnetut, mielenkiintoiset suomalaiset Kaj Kunnaksen haastatteluohjelmassa.
Kun muusikko löytää uuden intohimon arkkitehtuurin parista, syntyy jotain täysin erilaista. Lauri Ylösen tunnetuille suomalaisille suunnittelemat upeat talot paljastetaan loppusyksystä.

Ohessa listaus syyskauden kotimaisesta ohjelmistosta kokonaisuudessaan. Anna intohimon viedä!

 

Atlantin yli

UUSI KAUSI Joel Harkimo luotsaa uuden tähtimiehistön Kanarialta Karibialle vauhdikkaan myötätuulen, tiukkojen tilanteiden ja syvien pohdintojen siivittämänä. Ikimuistoiseen seikkailuun lähtevät jääkiekkolegenda Jere Karalahti, huippukokki Kari ”Kape” Aihinen, hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, rakastettu näyttelijä ja yrittäjä Satu Silvo ja Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö.
TV5 ke klo 21.00 alkaen 21.8.
Jaksoja katsottavissa Dplay+:ssa jo ennen tv-esitystä


Onnenpyörä

UUSI KAUSI Legendaarinen tietovisailu jatkuu uusin neljännen kauden jaksoin Jethro Rostedtin ja Sara Siepin johdolla. Uudella kaudella mukaan peliin lähtee jälleen joukko nopeita sananikkareita ympäri Suomea. Kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä, ja pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja.
TV5 ke klo 20.00 alkaen 21.8.
Katsottavissa myös Dplayssa


Lätkä Love

UUSI SARJA Uutuussarja seuraa kuuden eri puolilla maapalloa elävän ammattikiekkoilijan puolison ja heidän perheidensä elämää yhden kiekkokauden ajan. Mukana ovat Miss Suomi Alina Voronkova, aitajuoksija Lotta Harala, entinen beachvolley-ammattilainen Emilia Nyström, Miia Säilä, Jonna Koskiranta ja Karoliina Lindgren. Juontajana toimii kenties Suomen kuuluisin kiekkovaimo Sirpa Selänne.
TV5 ma klo 21.00 alkaen 9.9.
Jaksoja katsottavissa Dplay+:ssa jo ennen tv-esitystä


Äärirajoilla: Iiro Seppänen

UUSI SARJA Iiro Seppänen tunnetaan niin taikurina, tuottajana kuin extreme-lajien ammattilaisena. Maailman vaarallisin urheilulaji BASE-hyppääminen on vienyt Iiroa ympäri maailmaa paitsi huikeiden elämysten myös hengenvaaran äärelle. Mutta kuka on mies poikkeuksellisen elämän takana? Uutuussarjassa Iiro käy läpi värikkäitä vaiheitaan ja kertoo, mitä uhrauksia unelmien toteuttaminen on vaatinut.
TV5 to klo 21.00 alkaen 19.9.
Jaksoja katsottavissa Dplay+:ssa jo ennen tv-esitystä


Design By Lauri

Muusikko Lauri Ylönen suunnittelee neljä ainutlaatuista taloa tunnetuille suomalaisille, joiden nimet kerrotaan myöhemmin. Laurin luovuus pääsee valloilleen, kun kukin haluaa asunnoltaan eri asioita. Inspiraatiota suunnitteluun Lauri ammentaa vierailemallakiinnostavissa kohteissa ympäri maailmaa ja tapaamalla ihmisiä arkkitehtuurin helmien takana.
TV5 ti klo 21.00 alkaen 8.10.
Katsottavissa myös Dplayssa


Say Yes to the Dress Suomi

UUSI SARJA Kansainvälinen, täydellisen morsiuspuvun metsästystä seuraava hittisarja rantautuu vihdoin Suomeen! Sarja seuraa morsianten ja heidän lähipiirinsä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä pukujen sovituksen merkeissä. Morsiuspukuun ladataan usein paljon odotuksia, ja itse morsiamen lisäksi myös sukulaisilla ja muilla läheisillä on omat mielipiteensä. Sarjan keulakuvat paljastetaan myöhemmin.
TV5 ma klo 20.00 alkaen 14.10.
Katsottavissa myös Dplayssa


Tomi ja uskomaton Aasia

UUSI KAUSI Tomi Björck matkusti edellisessä sarjassaan ympäri nykyistä kotimaataan Australiaa ja tutustui seikkailuhengessä maan ruokakulttuuriin. Uudella kaudella suuntana on uskomaton Aasia miljoonakaupunki Manilasta Bangkokiin ja Laosin viidakoihin. Matkalla Tomi tutustuu kohdemaiden värikkääseen elämänmenoon, testaa rajojaan villeissä haasteissa ja metsästää raaka-aineita – kirjaimellisesti.
TV5 ke klo 21.00 alkaen 16.10.
Jaksoja katsottavissa Dplay+:ssa jo ennen tv-esitystä


Arktiset vedet

UUSI KAUSI Juhani Henriksson matkustaa jälleen pohjoisen jylhiin kohteisiin kalastamaan, laittamaan ruokaa paikallisista raaka-aineista sekä tutustumaan sikäläisiin ihmisiin. Luontoystävien suosikkisarjan kahdeksas kausi vie aina Suomen huipulta Nuorgamista Pohjois-Norjan erämaahan ja Kanadan British Columbiaan asti.
TV5 la klo 17.00 alkaen 19.10.
Katsottavissa myös Dplayssa


Kaj Kunnas Exclusive

UUSI SARJA Kaj Kunnas haastattelee yksinoikeudella tunnettuja, mielenkiintoisia suomalaisia. Ohjelmasarjan ensimmäinen osa, formulakuski Valtteri Bottaksen haastattelu on jo katsottavissa suoratoistopalvelu Dplayssa. Muut nimet julkistetaan myöhemmin.
TV5 ma klo 21.00 alkaen 18.11.
Jaksoja katsottavissa Dplay+:ssa jo ennen tv-esitystä


Rikoksen anatomia

UUSI SARJA Sarjassa käydään läpi tunnettuja, koko Suomea koskettaneita rikostapauksia vuosien varrelta. Jaksoissa pureudutaan pala palalta muun muassa Turun terrori-iskuun, Kauhajoen koulusurmiin, Vihdin poliisimurhaan sekä Jammu-setään. Sarjaa luotsaa näyttelijä Antti Reini.
TV5 to klo 21.00 alkaen 17.10.
Katsottavissa myös Dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 13, 2019, kello 15:00