TV5:lla menestynyt talk show Harkimot saa jatkoa

Hjallis ja Joel Harkimon luotsaama keskusteluohjelma Harkimot jatkuu ensi keväänä, jolloin on luvassa uudet mielenkiintoiset vieraat ja puheenaiheet.

 

Hjallis ja Joel Harkimon yhteinen talk show Harkimot on herättänyt runsaasti keskustelua syksyn mittaan. Isä-poika -kaksikon suorasukainen mutta välitön haastattelutyyli on ihastuttanut katsojia, ja vieraat ovat puhuneet kameroiden edessä hyvin henkilökohtaisistakin asioista. Luvassa on lisää mielenkiintoisia keskusteluja ja koskettavia kohtaamisia, kun talk show saa jatkoa ensi keväänä TV5:lla.
 
Hjallis ja Joel jatkavat lämminhenkisen ohjelman kippareina ja luotsaavat katsojan läpi vieraiden henkilöhistorian. Toisella kaudella mukana on julkisuudesta tunnettuja henkilöitä, joita yhdistää työ tai ystävyys. Vieraat avautuvat isännilleen ja toisilleen elämänsä käännekohdista ja yhdessä koetuista hetkistä.
 
Uusissa jaksoissa nähdään muun muassa legendaarisen Hanoi Rocks –yhtyeen Michael Monroe ja Sami Yaffa, näyttelijäkollegat Elina Knihtilä ja Mari Perankoski, kokki- ja yrittäjäparivaljakko Henri Alén ja Tommi Tuominen sekä ystävykset, laulaja Anna Puu ja mallista kokiksi ryhtynyt Pipsa Hurmerinta.
 
Haastatteluiden myötä selviää esimerkiksi, miksi Elina Knihtilä päätyi mukaan Mari Perankosken synnytykseen ja mistä Henri Alén on kateellinen Tommi Tuomiselle. Hjallis ja Jolle ottavat myös selvää, miksi Sami Yaffa ei päätynyt mukaan uudelleen muodostettuun Hanoi Rocksiin.
 
Tulevana sunnuntaina 10. joulukuuta TV5:lla nähdään Harkimoiden ensimmäisen kauden päätösjakso, jossa vierailevat veljekset Juha ja Jari ”Bull” Mentula. Juha muun muassa kertoo, miltä tuntuu tulla jatkuvasti verratuksi tunnettuun veljeensä. Jari jakaa Hjallikselle bodausneuvoja ja hehkuttaa isyyden onnea.
 
Ohjelman TV5:lle tuottaa Rabbit Films.
 
Harkimot 2. kausi
TV5 helmikuu 2018

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

joulukuu 8, 2017, kello 11:40