anssi_kela_ja_isot_biisit_uusi_ryhmakuva_tiedote_620_300.jpg

TV5 tuo rakastetut suomihitit listojen kärkeen 27.2. alkaen

Kevään kovimmassa viihdeuutuudessa Anssi Kela ja isot biisit Anssi Kela ja suomalaiset huippuartistit nostavat legendaariset suomihitit takaisin listojen kärkeen.

TV5:n viihdeuutuuden Anssi Kela ja isot biisit joka jaksossa yksi artistivieras haastaa Anssin biisintekoon, jossa kummankin muusikon tehtävänä on versioida yksi legendaarinen suomalainen hittikappale. Artistivieras saa valita oman kappaleensa itse, kun Anssille versioitavaksi tuleva kappale on aina yllätys.

Sarjassa kuullaan aina myös jokaisen rakastetun biisin tarina ja tavataan alkuperäinen esittäjä tai kappaleeseen liittyvä legendaarinen henkilö. Jakso huipentuu biisien ensiesitykseen.

Kappaleet julkaistaan kunkin jakson jälkeen ja kansa saa päättää, kumpi veto vie voiton. Voittaja on se kappale, jota on viikon aikana kuunneltu enemmän Spotifyssa, iTunesissa ja YouTubessa sekä äänestetty eniten IL-TV:ssä verkkosivuilla iltalehti.fi/kela.

Aikaa vaikuttaa tulokseen on aina kunkin viikon ma klo 20.00 saakka. Anssin suorassa tuloslähetyksessä IL-TV:ssä selviää maanantaisin klo 20-21.00, kummasta kappaleesta on tullut isompi biisi.
 
Ohjelmassa haastajina nähdään Sanni, Lauri TähkäJVGEllinoora, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Egotrippi ja Erin. Starttijaksossa Sanni tapaa punk-legenda Pelle Miljoonan ja vääntää sen jälkeen ikivihreän Tahdon rakastella sinua -kappaleen täysin uuteen muotoon. Samaan aikaan Anssi perehtyy Kikan Mä haluun viihdyttää -hitin syvimpään olemukseen Ilkka Vainion opastuksella.

Anssi Kela ja isot biisit
TV5 ma klo 21.00
27.2. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

helmikuu 8, 2017, kello 11:00