Tuurin kyläkauppias tuo kesän varaslähdöllä TV5:lle ja Dplayhin

Kauppias Vesa Keskinen luotsaa jälleen Tuurin värikästä kesää tuttujen tuurilaisten sekä uusien apulaisten Amanda Harkimon ja Esko Eerikäisen kanssa.

Ei kesää ilman Suomen suurinta kyläkauppaa! Vesa Keskisen maankuulu ostosparatiisi on jälleen yllätyksiä täynnä, kun suosikkisarja Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset jatkuu uusin jaksoin huhtikuussa TV5:lla ja Dplayssa.

Tulevalla kaudella kyläkaupan vahvuuteen liittyy kaksi kesäapulaista: televisiosta tunnettu DJ Amanda Harkimo sekä radiosta ja Hunkseista tuttu Esko Eerikäinen. Haasteita pelkäämätön kaksikko heittäytyy täysillä tehtäviinsä aina maskottina toimimisesta asiakaspalveluun sekä Ferrarin ja trukin puikkoihin.

Tuurin kesään kuuluvat erottamattomasti Vesan vaimo Jane ja parin lapset Maria ja Toivo. Brasilialaissyntyinen Jane on haastavien vuosien jälkeen rakastunut Suomeen ja tekee lujasti töitä kotoutuakseen kunnolla. Kun lapset ovat päivähoidossa, Jane opiskelee suomea ja työskentelee kyläkaupalla, jossa kielen harjoittelu sujuu luontevasti asiakkaiden kanssa. Tuurin arjessa ovat vahvasti läsnä myös siivooja Tuula, tarjoushaukka Jorma, hovikampaaja Satu sekä lukuisat kyläkaupan vieraat. Välillä piipahdetaan muuallakin, kuten Ähtärin puolella katsomassa kuuluisia pandoja.

Kun kesä lähenee loppuaan, on todellisen huipennuksen aika: asiakkaiden rakastama ilopilleri Tuula pääsee elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Ja kun kerran mennään, tehdään se isosti: Kamerat seuraavat perässä, kun Tuula lähtee emännöimään hulppeaa Välimeren risteilyä!

Sarjan Discoverylle tuottaa Moskito Television.
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset
TV5 maanantaisin klo 21.00 alkaen 8.4.
Jaksot katsottavissa myös Dplayssa
Tulevat jaksot ennakkona Dplay+:ssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

helmikuu 27, 2019, kello 13:20