Tuore dokumentti Meghan Marklen ja Kate Middletonin välirikosta TV5:lla ja Dplayssa

Uudessa dokumentissa spekuloidaan, mikä on totuus Ison-Britannian kuninkaallisen perheen naisten Kate Middletonin ja Meghan Marklen huhutun välirikon takana.

Koko maailma seurasi silmä tarkkana, kun Iso-Britannian prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijä Meghan Markle saivat toisensa Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa 19. toukokuuta 2018. Tuhkimotarinana näyttäytyneen liiton ympärille alkoi kuitenkin kerääntyä pian häiden jälkeen mustia pilviä, kun julkisuuteen alkoi tihkua tietoa kärhämistä hovin kulissien takana. Pian tapetille nousi huhu Meghanin ja prinssi Williamin vaimon, Cambridgen herttuatar Kate Middletonin
tulehtuneista väleistä.

Tuore brittidokumentti Kate ja Meghan: kuninkaallinen välirikko (Kate V Meghan: Princesses at war?) tutkii, mikä on totuus alati voimistuvien huhupuheiden takana. Dokumentti esitetään TV5:lla 28. tammikuuta ja jälkikäteen Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa.

Näkemyksensä brittihovia ravisuttavaan tilanteeseen antavat useat kuninkaallisten elämään perehtyneet asiantuntijat sekä sisäpiirin henkilöt. Lisäksi dokumentissa käydään läpi Meghanin vaiheita kuninkaalliseen perheeseen integroitumisessa. Moni kommentoijista tuntee sympatiaa Meghania kohtaan.

Toimittaja Carole Malone uskoo, että Kate kokee hoviin yllättäen ilmestyneen näyttävän ja sanavalmiin Hollywood-tähden uhkana. Edesmenneen prinsessa Dianan hovimestarina toiminut Paul Burrell yltyy kritisoimaan hovia varsin suorasanaisesti. ”Buckinghamin palatsi on miinakenttä kenelle tahansa ensikertalaiselle”, Burrell lataa ja lisää, että Meghanin kohtelu tuo mieleen Dianan tilanteen aikoinaan. Esiin nousee myös teoria, jonka mukaan ongelma on loppupeleissä veljesten Harryn ja Williamin välinen.

Kate ja Meghan: kuninkaallinen välirikko
TV5 ma 28.1. klo 20.00
Katsottavissa tv-ensiesityksen jälkeen Dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

tammikuu 17, 2019, kello 9:56