Tomi Björck lähtee huimaan seikkailuun Dplayn alkuperäissarjassa

tomib

Tomi ja uskomaton Australia vie huippukokki Tomi Björckin Australian villin luonnon ja paikallisten raaka-aineiden pariin.

Dplayn uudessa alkuperäissarjassa Tomi ja uskomaton Australia Suomen tunnetuin huippukokki Tomi Björck poistuu mukavuusalueeltaan valkoisten pöytäliinojen ääreltä ja laittaa itsensä toden teolla likoon. Huima seikkailu pitkin Björckin nykyistä asuinmaata Australiaa on katsottavissa Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa 1. lokakuuta alkaen sekä myöhemmin vuoden 2019 aikana TV5-kanavalla.

Tomi ja uskomaton Australia on yhdistelmä seikkailuhenkistä road tripiä ja ei niin perinteistä ruoanlaittoa. Björck hakee kokattavat raaka-aineet paikallisten mestareiden johdolla suoraan Australian villistä luonnosta. Samalla jokaisen ruokalajin alkuperään tutustutaan perusteellisesti. Björck pääsee valmistamaan ja maistamaan muun muassa purukoirahaita, krokotiilin lihaa ja munia, jättitoukkia, kengurua sekä vallabin koipea.

Kokin makuhermojen lisäksi testataan miehen sinnikkyyttä, sillä matkan varrella on luvassa muun muassa vaarallisen villisian metsästystä, krokotiilin pyydystämistä, emun munien keräämistä ja keihäskalastusta. Australian värikäs kulttuuri näyttäytyy lähietäisyydeltä aina koalan halauksesta pelottavaan haihäkkisukellukseen.

Björckille ohjelman työstäminen oli ikimuistoinen elämys.

– Opin näkemään uuden kotimaani Australian täysin uusin silmin. Sydneystä lähtiessä en osannut kuvitella, mikä kaikkea tulen näkemään ja kokemaan, Björck sanoo.

Tomi ja uskomaton Australia
katsottavissa kokonaisuudessaan Dplay+:ssa 1.10. alkaen
(ensimmäinen jakso maksuttoman Dplayn puolella)

sekä TV5:lla vuonna 2019

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

syyskuu 11, 2018, kello 14:51