Tähtimiehistön matka Atlantin yli alkaa tänään!

Jännitys on huipussaan, kun köydet irtoavat tänään Kanarialla ja purjehdus valtameren halki alkaa. Atlantin yli -sarjan 2. kausi nähdään ensi vuonna Dplayssa.

TV5:n menestyssarjan Atlantin yli uuden kauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Kanarian saarilla. Miehistö on hitsautunut lyhyessä ajassa tiiviisti yhteen, ja tunnelma on ollut matkan valmistelujen lomassa korkealla. Tänään odotus päättyy, kun Lintu irtoaa laiturista kyydissään uudet seikkailunnälkäiset purjehtijat.

Sarjan toisen tuotantokauden järjestäjänä toimii Joel Harkimo, jonka seurassa elämänsä matkalle lähtevät Jere Karalahti, Satu Silvo, Kari ”Kape” Aihinen, Martina Aitolehti ja Laura Lepistö. Kapteenina toimii Kenneth Thelen ja ensiapu- ja pelastusvastaavana Patrick Neuhaus. Lintu-veneen omistaja Jyrki Mäki joutuu jäämään pois reissulta perhesyistä johtuen. Hänen tilalleen tulee uusi vahtipäällikkö ja aluksesta vastaava, ammattipurjehtija Ari Kokko. Lisäksi mukana on nelihenkinen tv-tiimi.

Idästä länteen liikkuessa myötätuuli takaa sen, että luvassa on vauhtia ja tyrskyjä. Mitä matkan aikana muuten tapahtuu, on mahdotonta tietää etukäteen. Ohessa löytyy tähtimiehistön esittelyt sekä heidän ajatuksiaan tulevasta koitoksesta. Matkan valmistelun tunnelmia on nähtävillä myös kunkin sosiaalisen median tileillä.

Atlantin yli nähdään Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa keväällä 2019 sekä myöhemmin TV5-kanavalla. 1. kausi on katsottavissa Dplayssa.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Rabbit Films Oy.

 

Martina Aitolehti

“Kaikista pahinta on se, että en voi soittaa lapsilleni”

Martina Aitolehti, 36, on yksi Suomen seuratuimpia julkisuuden henkilöitä. Aitolehti on osallistunut useisiin realityohjelmiin ja voittanut niistä peräti kaksi. Nykyään Martina toimii mallina ja hyvinvointialan yrittäjänä. Hänellä on kaksi lasta, ensimmäinen liitostaan mediapersoona Esko Eerikäisen kanssa ja toinen nykyisen puolisonsa, liikemies Stefan Thermanin kanssa.

Instagram @martinaaitolehtiofficial

Jere Karalahti

“Lähden valloittamaan merenjumalat puolelleni, haluan kohdata luonnonvoimat”

Jere Karalahti, 43, tunnetaan Suomen jääkiekkopiirien pahana poikana, joka ehti tehdä uraa niin Suomen maajoukkueessa, KHL:ssä, Liigassa kuin NHL:ssä. Karalahden urheilu-uraa varjostivat vuosia ongelmat päihteiden ja terveyden kanssa. Nykyään Karalahti työskentelee yrittäjänä puolisonsa Nanna Karalahden kanssa. Parilla on kaksi lasta. Lisäksi Karalahdella on tytär aiemmasta avioliitostaan sekä tytär Valkovenäjällä.

Instagram @jerekaralahti

Satu Silvo

“Tämän matkan jälkeen tiedän mitä purjehtiminen on ja aion myös osata sen. Haluan katsoa silmästä silmään omia pelkojani”

Satu Silvo, 56, on näyttelijä, yrittäjä sekä puhtaan ruoan ja hyvinvoinnin puolestapuhuja. Silvo muistetaan teattereiden näyttämöiltä, elokuvista ja televisiosarjoista, ja hän pyörittää myös ravintolaa sekä toimii Helsingin kaupunginvaltuustossa. Silvon elämä oli vaakalaudalla vuonna 1998, kun hän joutui vakavaan onnettomuuteen laskettelumatkalla. Silvolla on kaksi lasta yhdessä ex-puolisonsa, näyttelijä Heikki Kinnusen kanssa.

Instagram @satusilvo

Laura Lepistö

“Vaikka pidänkin arjestani, on ihanaa päästä hetkeksi rauhoittumaan, pois kaikesta”

Laura Lepistö, 30, on Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa. Lepistö voitti kultaa Helsingin EM-kisoissa 2009, hopeaa Tallinnan EM-kisoissa 2010 ja pronssia Zagrebin EM-kisoissa 2008 sekä Torinon MM-kisoissa 2010. Urheilu-ura päättyi vuonna 2012 loukkaantumiseen. Nykyään Lepistö työskentelee manageroinnin, urheilubrändien ja sponsoroinnin parissa oman yrityksensä kautta.

Instagram @lauralepisto

Kari Aihinen

“Lähden miettimään mitä haluan seuraavaksi”

Kari ”Kape” Aihinen, 46, on yksi Suomen menestyneimmistä keittiömestareista, jonka ansiolistalla on myös lukuisia tv-esiintymisiä ja ravintola-alan tunnustuksia. Aihinen työskentelee keittiöpäällikkönä ravintola Savoyssa ja pyörittää myös Roster-ravintoloita. Aihinen on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Hän tulee vastaamaan purjehduksella miehistön ruokinnasta veneen kokkina.

Instagram @aihinenkape

Joel Harkimo

“Surullinen, mutta jännittynyt fiilis lähteä ilman faijaa”

Joel ”Jolle” Harkimo hyppää uudella kaudella isoihin saappaisiin saadessaan isältään Hjallis Harkimolta vastuullisen tehtävän luotsata joukon eturivin tähtiä Atlantin yli. Yrittäjänä, poliitikkona ja tv-kasvona tunnettu Jolle on vastannut ammattimiehistön valinnasta purjehdukselle sekä kutsunut mukaan joukon seikkailunnälkäisiä hurjapäitä. Joelin meriitteihin lukeutuvat Starsquad-yrityksen johtotehtävät sekä poliittinen ura Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Instagram @joelharkimo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 13, 2018, kello 18:07