Suositut realitykasvot tähdittävät dplayn huhtikuuta

Dplayn huhtikuun realitykattaus sisältää suosikkisarjoja niin Suomesta, Ruotsista, Tanskasta kuin Yhdysvalloistakin.

Realitysarjat ovat keskeinen osa dplayn runsasta sisältöä. Discoveryn suoratoistopalvelusta löytyy monipuolinen kattaus sekä kotimaisia että kansainvälisiä tuotantoja, ja huhtikuussa tarjonta kasvaa entisestään.

Lähestyvän kesän merkit ovat ilmassa, kun kotimainen suosikki Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset jatkuu uusin 5. kauden jaksoin. Kauppias Vesa Keskinen luotsaa kyläkaupan värikästä arkea tuttujen tuurilaisten sekä uusien apulaisten Esko Eerikäisen ja Amanda Harkimon kera. Viidennelle kaudelle on edennyt myös ruotsalainen menestysreality Pernilla Wahlgrenin maailma, jossa seurataan tunnetun laulajan ja hänen perheensä elämää. Perherealityjen joukkoon liittyy myös uusi tulokas, niin ikään ruotsalaisesta Hysénin jalkapalloperheestä kertova tuotanto.

Realityn lisäksi rikossarjojen ystäviä hemmotellaan huhtikuussa, kun tarjolle tulee kokoelma uusia petoksia ja mysteereitä. Investigation Discoveryn sarjat vievät turvallisesti kotisohvalta käsin elämän pimeälle puolelle.

Ohessa poiminnat huhtikuun kohokohdista.

PARASTA REALITYA

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

UUSI KAUSI Kauppias Vesa Keskinen luotsaa jälleen Tuurin kyläkaupan värikästä kesää. Uusina apulaisina hääräävät Amanda Harkimo ja Esko Eerikäinen. Tuurin kesään kuuluvat erottamattomasti myös Vesan vaimo Jane, parin lapset Maria ja Toivo, ilopilleri siivooja Tuula, tarjoushaukka Jorma, hovikampaaja Satu sekä lukuisat kyläkaupan vieraat.
5. kausi TV5 ma klo 21.00 alkaen 8.4.
Katsottavissa myös dplayssa

Pernilla Wahlgrenin maailma

UUSI KAUSI Ruotsalainen laulaja Pernilla Wahlgren avaa ylellisen Lidingön-kotinsa ovet ja kutsuu katsojat seuraamaan hänen hullunhauskaa ja kaoottista perhearkeaan, josta ei tunteita, hauskuutta eikä rakkauttakaan puutu. Jos äiti on perheen tähti, vähintään yhtä tunnettu on tytär Bianca Ingrosso, joka on Ruotsin kuuluisimpia bloggaajia ja mielipidevaikuttajia. (Wahlgrens värld)
5. kausi katsottavissa dplay+:ssa 1.4. alkaen

Hysenin jalkapalloperhe

UUSI SARJA Uutuusreality seuraa ruotsalaisen Hysénin julkkisperheen elämää, etunenässä perheenpää, jalkapallolegenda Glenn Hysén sekä yksi hänen pojistaan, niin ikään jalkapallokentillä vaikuttava Anton Hysén, joka on tullut myös avoimesti kaapista ulos. Glennin resepti hyvään elämään on yksinkertainen: riittävästi jalkapalloa tv:stä kera oluen! (Hyséns)
Katsottavissa dplay+:ssa 1.4. alkaen

Hengenvaarallisesti lihava

UUSI KAUSI Sarja seuraa hengenvaarallisesti ylipainoisten, yli 270-kiloisten ihmisten haastavaa painonpudotusmatkaa. Tärkeää roolia näyttelee myös kunkin lähipiiri, joka yhtä lailla tukee kuin mahdollistaa läheisen tuhoisan elämäntavan.
7. kausi katsottavissa dplayssa 1.4. alkaen

Nuoret äidit

UUSI KAUSI Sarja seuraa tanskalaisten teini-ikäisten äitien elämää ja arjen haasteita. Jokainen tarina ja elämäntilanne on erilainen, mutta heitä kaikkia yhdistää suuri elämänmuutos, äitiys nuorella iällä. (De unge mødre)
26. kausi katsottavissa dplayssa 15.4. alkaen

RIKOSTARINOITA

Petetty

UUSI KAUSI Rikossarjan päähenkilöt elävät hyvässä uskossa mukavaa elämää aavistamatta, että heidän lähipiirinsä hautoo kaikessa hiljaisuudessa karmivia tekoja. Kaikki muuttuu hetkessä, kun petos lopulta paljastuu. (Betrayed)
3. kausi Frii ma klo 23.00 alkaen 1.4.
Katsottavissa myös dplayssa

Salaisuus haudan takaa

UUSI SARJA Kuolleet eivät puhu, ja henkirikoksen ratkaisu vaipuu uhrin mukana multaan – kunnes piinkovat etsivät tarttuvat toimeen. Tapahtumien kulku alkaa valottua, kun murhatiimi alkaa rakentaa uhrin elämän palapeliä uudestaan. (Grave Mysteries)
Frii ti klo 23.00 alkaen 16.4.
Katsottavissa myös dplayssa

Lahkon vankina

UUSI SARJA FLDS-uskonlahkon jättänyt Flora Jessop ja hänen miehensä Brandon auttavat pahamaineisesta yhteisöstä paenneita ihmisiä sekä tukevat yhtä lailla heitä, jotka päättävät jäädä lahkon kurimukseen. Pariskunnan toimien kautta paljastuu piiloteltu totuus julmasta yhteisöstä, joka aikoinaan satutti myös heitä. (Escaping the Prophet)
Frii pe klo 20.00 alkaen 26.4.
Katsottavissa myös dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

maaliskuu 14, 2019, kello 13:03