Suosikkisarja Unelmahäät tuo 10 uutta ainutlaatuista rakkaustarinaa Dplayn kevättalveen

Uusi kausi vie suomalaisia hääpareja aina maalaismaisemista hulppeisiin juhlatiloihin sekä sarjan historian ensimmäisiin laivahäihin!

Kulttimaineeseen noussut Unelmahäät palaa näyttävästi ohjelmistoon suoratoistopalvelu Dplayssa tammikuussa 2020. Romantiikannälkäisiä hemmotellaan jälleen ihastuttavilla rakkaustarinoilla, jotka huipentuvat hääparien lausuessa toisilleen maagiset sanat. Sarjan ystäville on luvassa uudella 3. kaudella todellista herkkua, kun matkalla kohti alttaria nähdään ennennäkemätön määrä yllätyksiä. Viimein kaikki on kuitenkin hyvin.

Hääparit näyttäytyvät ohjelmassa rehellisesti ja avoimesti omina itsenään. Yhteinen taival ei ole aina kulkenut helpoimman kautta. Yhden pareista rakkaustarinaa on varjostanut raju päihdekierre, toista pariskuntaa on puolestaan runneltu korkojen kanssa, kun kotitalo on onnettomuuksien jälkeen pitänyt rakentaa kokonaan uusiksi jo kahdesti. Kaudella nähdään myös muun muassa salamarakastuneen kaksikon hulppea hääjuhla Vanajanlinnassa, asumuseron kautta syttynyt uusi kipinä, salamyhkäistä neliödraamaa, toteen käynyt rakkausennustus sekä ainutlaatuiset risteilyhäät.

Suurta juhlaa järjesteltäessä yllätyksiltä ei vältytä. Morsian uhkaa saada täydellisen raivokohtauksen, kun juhlapaikan ulkokukat on korjattu pois juuri ennen häitä. Toisaalla tuskaillaan liian pieneksi osoittautuvan juhlatilan kanssa, ja osansa kiukuttelusta saavat myös vääränlaiset koristeet. Lopulta hääjuhla on kuitenkin kunkin parin tarinan kaunis huipennus, jota katsojat pääsevät seuraamaan parhaalta aitiopaikalta.

Lisäksi Dplay+:ssa alkaa 6.1. lyhyistä erikoisjaksoista koostuva Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt?, jossa kerrotaan sarjan 2. kaudelta tuttujen pariskuntien kuulumiset.

Sarjan Discoverylle tuottaa Filmaattiset Oy.

Unelmahäät
Dplay+ alkaen 13.1. yksi jakso viikossa

TV5 alkaen huhtikuu 2020

Johanna ja Mikko, Eura

Noin vuoden verran seurustelleet Johanna, 24, ja Mikko, 22, sanovat toisilleen tahdon Euran kirkossa. Johanna on antanut uutta toivoa Mikolle, jolla on takanaan raju päihdemenneisyys. Pari tunsi toisensa jo ennen suhteen alkua, sillä Mikon veli oli Johannan hyvä kaveri. Yhteistä alkutaivalta varjosti Mikon päihteiden käyttö, joka ajoi miehen omille reissuilleen. Johanna jaksoi kuitenkin sydänsuruisenakin kantaa Mikosta huolta eikä antanut tämän suhteen periksi. Lopulta rakkaus voitti.

Ninni ja Jouni, Tampere

Salamarakastuneet Ninni, 28, ja Jouni, 37, vihitään Vanajanlinnan hulppeissa puitteissa. Häitä edeltävänä päivänä tilanne uhkaa syöksyä kohti katastrofia ja morsian päätyy hallitsemattoman raivon partaalle, sillä vihkipaikkana toimivan piha-alueen kesäkukat on korjattu pois syksyn tieltä juuri häiden alla. Erityistä huolta herättävät mullan läpi maan päälle möyrivät madot, joita morsian pelkää kuollakseen. Tilannetta selvitellään lopulta yötä myöten. Parin suhde eteni aikanaan vauhdilla: Ensitapaamisesta kului vain noin kuukausi, kun Ninni muutti Jounin luo. Hääjuhlan paikka varattiin kahden viikon yhteiselon jälkeen.

Susanne ja Leevi, Eurajoki

Eurajoella Irjanteen kirkossa avioon astuvien Susannen, 29, ja Leevin, 32, tie alttarille on ollut kivinen. Kevyenä alkanut suhde vakavoitui rysäyksellä, kun Leevin kotitalo paloi poroksi. Leevi muutti tilapäisesti Susannen luo, mutta ei kestänyt vääntöä vakuutusyhtiön kanssa selvin päin. Saatuaan potkut töistä Leevi käytti päivänsä alkoholin parissa. Susanne sai kantaa Leevistä huolta ja parin välille kehittyi syvä rakkaus. Kun vakuutusyhtiö päätti korvata talon, parin yhteiselo näytti hetken valoisammalta. Pian taivas värjäytyi kuitenkin sysimustaksi, kun Susannella todettiin kohdunkaulan syöpä.

Johanna ja Valter, Nokia

Ilmassa on kutkuttavaa jännitystä, kun Johanna, 22, ja Valter, 25, juhlivat häitään kotikaupungissaan. Pari kohtasi Porin yössä viettäessään railakasta opiskelijaelämää. Runsas puoli vuotta seurustelun aloituksesta Johanna teki molempien yllätykseksi positiivisen raskaustestin. Pari päätti yrittää sopeutua perhearkeen, mutta raskaat päivät pienen lapsen kanssa ajoivat tuoreet vanhemmat erilleen. Asumuseron myötä kipinä syttyi lopulta uudestaan. Hääpäivän aamuna alkava ja iltaan asti kestävä morsiamen juhlahumu kasvaa kuohuviinin saattelemana melkoisiin mittasuhteisiin. Siitä saadaan esimakua jo alttarilla innokkaiden suudelmien myötä.

Riina ja Aleksi, Joensuu

Pohjois-Karjalan kesä hehkuu lämpöä ja huumoria, kun 28-vuotiaiden Riinan ja Aleksin kymmenvuotinen yhdessäolo sinetöidään Paaterin kirkossa. Viininjärveläisen koulun pojat, Aleksi mukaan lukien, huomasivat oitis 2000-luvun puolivälissä uuden tytön Riinan. Teinilempi roihahti, mutta Riinan ailahtelu kuihdutti lopulta romanssin. Vuosien jälkeen vanha suola alkoi janottaa, ja Riinan aloitteesta pari päätti kokeilla uusiksi. Pian syntyi yhteinen tyttövauva, mutta suhde takkuili yhä, ja Aleksi muutti kotoa. Ero jäi kuitenkin lyhyeksi, kun molemmat huomasivat, etteivät halua elää ilman toista. Kun Aleksi viimein kosi, kiljui Riina onnesta.

Tarja ja Raimo, Varkaus

Tarja, 57, ja Raimo, 42, olivat nähneet elämää jo ennen toistensa tapaamista, eikä se ollut aina kohdellut heitä silkkihansikkain. Kun Raimon yritys kaatui ja avioliitto kariutui vuonna 2017, oli mies jo hyvin lähellä epätoivoista tekoa. Raimo pääsi pahimman yli ja haki tukea laulamisesta. Eräänä iltana karaokebaarissa istui myös Tarja, jolle oli hengellisessä tilaisuudessa jo vuosia aiemmin kerrottu, että hän tulee avioitumaan itseään nuoremman miehen kanssa. Avioliitto ei ollut Tarjan suunnitelmissa, mutta kun Raimo lauloi sointuvalla äänellään ja he juttelivat, pohti Tarja, voisiko tässä olla se mies, josta hänelle oli kerrottu.

Katri ja Kari, Kauhajoki

Katri, 34, ja Kari, 41, asuvat uusioperheensä kanssa omakotitalossa Kauhajoella. Pari tapasi yhteisen tutun kotibileissä, joissa kevyt flirtti lensi puolin ja toisin. Juhlat päättyivät baarijatkoilla ensisuudelmaan. Lemmen tiellä oli vain yksi mutka: kummatkin olivat tahoillaan naimisissa – Karilla tosin ero jo vireillä. Parin alkutaivalta sävyttikin matalan profiilin tapailu, kunnes rakkaus roihahti niin kuumasti, että erossaolo aiheutti kummallekin fyysistä pahoinvointia. Pian eropaperit olivat vetämässä Katrillakin, ja pari muutti yhteen. Kaikki lähipiiristä eivät uutta suhdetta sulattaneet, ja rakkauden hinnaksi koitui monta välirikkoa.

Jenna ja Jarkko, Tampere

Pitkäaikainen haave toteutuu, kun Jennan, 29, ja Jarkon, 32, liitto saa kirkon siunauksen ja he järjestävät juhlan päivälleen 10 vuotta ensitreffien jälkeen. Kaksikko kävi Lahdessa samaa koulua. Yläastelainen Jenna vilkuili välitunneilla kivan näköistä lukiolaispoikaa, ihailusta tietämätön Jarkko puolestaan iski kevätjuhlassa silmänsä Jennaan. Katseiden voimalla ei romanssia syntynyt. Lähes neljän vuoden kuluttua Jenna törmäsi baarissa vanhaan ihastukseena. Varattu Jarkko tyrmäsi tylysti kontaktiyrityksen, mutta Jenna ei lannistunut. Kului jonkin aikaa, kun Jenna löysi sinkkuuntuneen Jarkon Facebookista. Ensitreffit sovittiin ja alkoi tiivis seurustelu.

Sanna ja Michael, Akaa

Sannan, 34, ja ”Micun”, 37, tarina alkoi Tinderistä. Sanna selasi deittisovellusta hupimielessä naureskellen monien epätoivoisille profiileille. Yhtäkkiä Micun kuva pompsahti puhelimen näytölle ja parrakas mies kitara kädessä herätti Sannan kiinnostuksen. Kahvitreffit rakentuivat pikkuhiljaa uusioperhe-elämäksi, jota kumpikin oli ajatuksena karsastanut itselleen vannottaen: ”ei enää ikinä!”. Pari karkasi vuosi sitten salaa maistraatissa naimisiin, mutta haluaa nyt juhlistaa 1-vuotishääpäiväänsä ystävien ja sukulaisten kesken.

Tea ja Vesa, Forssa

Forssalaiset ilopillerit Tea, 43, ja Vesa, 40, juhlivat häitään persoonallisesti ensi vuoden kevättalvella laivalla. Juhlaväki kuljetetaan parin maatilalta bussilla Viking Gracelle, jossa häähumu jatkuu myöhään yöhön. Matkailusta nauttiva pari kohtasi toisensa, kun Vesa vastasi Tean Facebookin roskalavalle laittamaan ilmoitukseen myytävistä hyllylevyistä. Vesa iski silmänsä hakureissulla rempseään naiseen, ja puoli tuntia poistumisensa jälkeen lähetti hänelle viestin: lähdetkö kahville? Parin arki kuluu Forssan kaupunkiasunnon lisäksi Tean omistamalla ranchilla, jossa he hoitavat hevosia ja hellyttävää minipossua. Maatilasta on tullut molemmille henkireikä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

joulukuu 3, 2019, kello 10:17