Suosikkidraama Villi Pohjola TV5:lle

Villin Pohjolan värikkäiden henkilöhahmojen ja merkillisten juonenkäänteiden maailmaan uppoudutaan TV5:lla kesäsunnuntaisin.

Osana TV5:n kesäohjelmistoa kanavalla starttaa 22.6. suosittu ja palkittu draamasarja Villi Pohjola (Northern Exposure, 1. kausi, USA, 1990). Sarja kertoo vastavalmistuneesta lääkäristä Joel Fleischmanista (Rob Morrow), joka joutuu töihin alaskalaiseen pikkukaupunkiin Cicelyyn, jossa elämä on verkkaista ja asukkaat toinen toistaan omalaatuisempia.

Newyorkilaislääkärin edesottamukset hänelle vieraassa ympäristössä on sarjan kantava teema, mutta myös monet muut erikoiset henkilöhahmot tekevät sarjasta jännittävän. Cicelyssä asuvat mm. DJ-filosofi Chris (John Corbett), baarinpitäjä Holling (John Cullum), kaupungin patriarkka Maurice (Barry Corbin), elokuvaaja Ed (Darren E. Burrows) sekä lentäjä Maggie (Janine Turner).

Näennäisestä rauhallisuudestaan huolimatta elämä Cicelyn syrjäisessä pikkukaupungissa on täynnä yllättäviä ja kiinnostavia tapahtumia: viuhahdukset talvisella kylänraitilla, kauan kadoksissa olleiden sukulaisten oudot ilmestymiset ja Maggien poikaystävien kuolemat yksi toisensa jälkeen ovat arkipäivää, samoin huhut Adamiksi kutsutusta lumimiehestä.

Kuuden tuotantokautensa aikana sarja palkittiin aikoinaan kaikkiaan seitsemällä Emmy-palkinnolla.

Villi Pohjola
TV5 sunnuntai-iltapäivisin 22.6. alkaen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

toukokuu 23, 2014, kello 9:50