SBS Discovery Media luo uuden digitaalisen TV-palvelualustan

SBS Discovery Media julkaisee uuden digitaalisen TV-palvelun Pohjoismaissa vuoden 2014 ja alkuvuoden 2015 aikana. Palvelu merkitsee uuden ajan alkua globaalille mediayhtiölle.

Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa kuluvan vuoden ja alkuvuoden 2015 aikana julkaistava digitaalinen TV-palvelualusta on nimeltään D Play. Palvelu tarjoaa katsojille niin SBS:n ainutlaatuista sisältöä kuin Discoveryn kanavien tuotantoa. Lisäksi se tuo globaalin mediayhtiön kanavien brändit ja tähdet entistä helpommin kuluttajan saataville.

– Olen äärimmäisen ylpeä siitä, että pääsemme lanseeraamaan SBS Discoverylle oman netti-tv-palvelun, joka eroaa kilpailijoiden palveluista käyttäjäystävällisyydellään sekä sillä, että tulemme tarjoamaan myös muuta pohjoismaista sisältöä kuin kanaviltamme TV5:lta ja Kutoselta tutut sarjamme. Tarjolla on lisäksi todella laajasti Discoveryn eri kanavien sisältöä Animal Planetin perheohjelmista Discovery Channelin tiededokumentteihin, Suomen SBS Discovery TV:n toimitusjohtaja Toni Flyckt sanoo.

D Play on ensimmäinen globaali digitaalinen tv-palvelualusta, jonka SBS Discovery ja Discovery Networks International tuovat markkinoille.

– Olemme ylpeitä, että kansainvälisen Discoveryn alueista juuri Pohjoismaat on ensimmäinen, joka tarjoaa katsojille tällaisen mahdollisuuden katsoa laajaa sisältöä missä ja milloin tahansa katsoja itse haluaa. Meidän digitaalinen liiketoimintamme on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana ja olemme innoissamme, että voimme ottaa tämän valtavan askeleen yhdessä kaikkien neljän maan kanssa, SBS Discovery Digital Median Pohjoismaiden johtaja Hans van Rijn sanoo.

Suunnitelmien mukaan D Play lanseerataan vuoden 2014 ja alkuvuoden 2015 aikana. Palvelun alusta rakennetaan yhteistyössä palvelemaan sekä Discovery Networks Internationalin että SBS Discovery Median tarpeita.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

toukokuu 27, 2014, kello 9:01