Say Yes to the Dress -hittisarjasta suomiversio TV5:lle ja dplayhin

12 vuotta pyörinyt kansainvälinen, täydellisen morsiuspuvun metsästystä seuraava sarja rantautuu vihdoin Suomeen!

Unelmien morsiuspuku siintää monen morsiamen silmissä yhtenä naimisiinmenon odotetuimpana elementtinä. Eikä häähuuma ota laantuakseen – sen todistaa hittisarja Say Yes to the Dress, josta on tehty alkuperämaassa Yhdysvalloissa jo 17 tuotantokautta sekä lukuisia spin off -tuotantoja. Myös sarjan ulkomaiset versiot ovat nousseet ilmiöiksi, etenkin Isossa-Britanniassa.

Syksyllä 2019 suosikkisarjasta nähdään vihdoin kotimainen versio TV5:lla ja dplayssa. Say Yes to the Dress Suomi seuraa morsianten ja heidän lähipiirinsä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä pukujen sovituksen merkeissä. Morsiuspukuun ladataan usein paljon odotuksia, ja itse morsiamen lisäksi myös sukulaisilla ja muilla läheisillä on oma mielipiteensä niin puvun ulkomuodosta kuin hinnasta. Ammattilaiset tekevät kaikkensa, jotta jokaiselle löytyy täydellinen asu suureen päivään.

Say Yes to The Dress Suomi -sarjaan haetaan parhaillaan morsiamia täällä. Sarjan amerikkalaista versiota voi seurata TLC-kanavalla nimellä Tahdon morsiuspuvun!

Sarjan Discoverylle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

huhtikuu 25, 2019, kello 14:17