Sanna Stellan juontaa TV5:n syksyn viihdeuutuuden

Meidän perheen tähdet on TV5:n uusi hulvaton viihdeohjelma, jonka juontajana nähdään Sanna Stellan.

TV5:lla syksyllä alkava Meidän perheen tähdet on koko perheen viihdeohjelma, jossa julkisuudesta tutut suomalaiset ja heidän lapsensa kisaavat leikkimielisesti. Menestyneeseen brittiformaattiin perustuvan sarjan henki on hyväntuulinen, hauska ja hupsutteleva – pääosassa sädehtivät kerrankin perheen pikku tähdet.

Ohjelman vetäjänä nähdään kokenut näyttelijä, käsikirjoittaja ja juontaja Sanna Stellan.

– Ihanaa, että saan juontaa tätä ohjelmaa. Nyt lapset pääsevät paljastamaan meistä aikuisista niitä asioita, joita haluamme pitää piilossa, hän virnistää.

Sanna on itse kahden pienen lapsen äiti, joten hän tietää hyvin, miten välillä on urakoitava miltei ylitöitä sen eteen, että perheen ulkokuori on kunnossa ja lapset ymmärtävät käyttäytyä kaupassa. Formaatti huvittaa Sannaa suuresti.

– On se vaan pirun hyvä!

Hauskat kysymykset ja kiperät tehtävät paljastavat ennenkuulemattomia asioita perheiden arjesta: mikä on äidin hassu salaisuus, mikä saa isän nauramaan eniten ja mitä vanhempansa tapaa lapsi häpeää. Millaisia julkkikset todellisuudessa ovat, kun salamavalot eivät välky ympärillä?

Armottomin ja hulvattomin totuus kuullaan yleensä lapsen suusta – ja tässä ohjelmassa niin käy jatkuvasti. Lasten vastaukset saavat vanhemmat kiemurtelemaan niin naurusta kuin häpeästä. Poskia punehduttavien totuuksien laukomisen lisäksi isät ja äidit joutuvat muun muassa arvailemaan, mitä ihmettä lapsi selittää. Kussakin jaksossa kisaa kolme lasta tunnettuine vanhempineen, tavoitteenaan päästä finaaliin ja voittaa palkinto kotimaiselle hyväntekeväisyyskohteelle.

Meidän perheen tähdet perustuu ITV Studiosin omistaman 12 Yardin Big Star’s Little Star -formaattiin. Formaatin kansainvälisen jakelun hoitaa ITV Studios Global Entertainment. Ohjelman tuottaa TV5:lle ITV Studios Finland.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

toukokuu 21, 2014, kello 12:12