Sami Hedberg yllättää Dplayssa – ensimmäinen oma sketsisarja!

Kokovartalomies_tiedotekuva_600x300

Kokovartalomies on stand up -konkarin uusi nauruhermoja koetteleva sketsiviihdepaketti, joka marssittaa estradille lukuisat hillittömät hahmot Discoveryn uudessa suoratoistopalvelu Dplayssa.

Suomalaisen komiikan kestotähti Sami Hedberg on tehnyt huikean uran stand upin parissa. Nyt hän yllättää jälleen: Kokovartalomies on uusi, riemastuttava sketsisarja, joka nähdään 17. syyskuuta alkaen Discoveryn uuden suoratoistopalvelu Dplayn tilauspuolella ja myöhemmin vuoden 2019 aikana TV5-kanavalla. Maistiaisia ohjelmasta tulee tarjolle myös Dplayn maksuttomalle puolelle.

Börje, Jouko Ahma, asiakaspalvelija Tuula, pelimies Jiri, mopopojat, roomalaiset, Pulu ja Kotka… Stand upin maailmanennätysmiehellä on yhä takataskut täynnä uusia hahmoja. Lisäksi Hedbergin laulutaito on niin omaa luokkaansa, että tuleva levytyssopimus samassa taskussa ei olisi ihme.

Hedbergin improvisoimat hahmot vievät katsojan leirinuotioilta ostareiden ylätasanteille ja taksien takapenkeiltä sillille tuoksuviin soutuveneisiin. Kokovartalomiehestä on moneksi: syksyn tullen selviää, mikä hahmoista nousee suosikiksi.

Hedberg toivoo, että kuvauksissa vallinnut riemu välittyy myös kotikatsomoihin.

-Tämä oli iso ja mahtava projekti, josta olin jo pitkään unelmoinut. Huipun kuvausryhmän kanssa saatiin luotua yhdessä monta hetkeä, jotka toivottavasti tuovat muutaman naurun ihmisille. Taidettiin saada aikaiseksi yhdessä muiden esiintyjien kanssa melkein 40 eri hahmoa, ja silti jäi vielä todella monta käsikirjoitusta ja ideaa tekemättä, Hedberg sanoo.

Kokovartalomiehen vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Niko Kivelä, Janna Hurmerinta, Riku NieminenJacke Björklund, Ilari Johansson ja Heidi Sohlberg.

Sarjan on tuottaneet yhteistyössä Hedberg Entertainment ja Nouhau Productions.

Kokovartalomies
Katsottavissa Dplayn tilauspuolella 17.9. alkaen
sekä TV5:lla vuonna 2019

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 20, 2018, kello 11:41