Rillit huurussa -sarjan kaikki tuotantokaudet Dplayhin!

Discovery Networks on solminut Pohjoismaiden laajuisen sopimuksen Warner Brosin kanssa Rillit huurussa -sarjan (The Big Bang Theory) kaikkien kahdentoista tuotantokauden suoratoisto-oikeuksista. Sarja tullaan näin ollen näkemään kokonaisuudessaan Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa.

Discovery Networks Finlandin ohjelmajohtaja Katja Santala on innoissaan juuri solmitusta sopimuksesta.

– On suuri ilo tuoda maailman suosituimman sitcomin kaikki tuotantokaudet katsottavaksi Dplayhin. Sarja on tähän mennessä ollut nähtävissä ainoastaan perinteisessä televisiossa, joten on jo korkea aika saada se myös digitaaliseen suoratoistopalveluun ahmittavaksi, Santala iloitsee.

Marraskuusta lähtien Dplay+:n tilaajat pääsevät herkuttelemaan sarjan aiempien tuotantokausien parissa. Suoratoistopalvelusta löytyy heti kaikki sarjan yksitoista tuotantokautta. Tuoreimman kahdennentoista kauden jaksoista katsojat pääsevät nauttimaan myöhemmin vuoden 2019 puolella. Discoveryn ja Warner Brosin sopimus on yli kolmivuotinen.

Rillit huurussa kertoo kahdesta nörtistä, Sheldonista ja Leonardista, sekä heidän omalaatuisista ystävistään. Vuonna 2007 alkanutta sarjaa on pidetty yhtenä tämän päivän suurimmista sitcomeista, ja siitä on viimeisimmän kahdentoista tuotantokauden loppuun mennessä nähty huikeat 279 jaksoa. Rillit huurussa on saanut 52 Emmy-ehdokkuutta ja voittanut lukuisia palkintoja. Sarjan tähdet ovat nousseet osaksi Hollywoodin suurimpien ja parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukkoa.

Rillit huurussa tuotantokaudet 1-11 Dplay+:ssa 5.11.2018 alkaen
Kahdennentoista tuotantokauden jaksot Dplay+:ssa myöhemmin vuoden 2019 puolella

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

marraskuu 5, 2018, kello 10:20