Richard Hammondin uusin sarja Discoverylle

Discovery on hankkinut kansainväliset oikeudet ikonisen juontajan, Richard Hammondin, tähdittämään uuteen ohjelmaan Richard Hammond’s BIG!

Richard Hammond’s BIG! -sarjassa legendaarinen juontaja Richard Hammond (Top Gear, The Grand Tour ja Brainiac: Science Abuse) tutustuu ympäri maailmaa oleviin isoihin rakennelmiin sekä jättimäisiin koneisiin. Jokainen jakso vie juontajan uuteen kohteeseen sekä uuden rakennelman ääreen. Hammond pääsee myös käytännössä testaamaan, millaista suunnittelua kyseiset rakennelmat pitävät sisällään. Kokeet hän suorittaa pienemmässä mittakaavassa omalla takapihallaan.

Hammondin tarkoituksena on selvittää, millaista insinööritaitoa ja käytännön osaamista vaaditaan näiden massiivisten koneiden liikutteluun sekä jättiläismäisten rakennelmien ylläpitoon. Richard vierailee muun muassa Englannissa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Hollannissa, Saksassa ja Itävallassa tavaten arkipäivän sankareita, jotka käytännössä operoivat näitä jättiläisiä. Hän tutustuu kaikkeen maailman pisimmän maanalaisen rautatietunnelin ja suurimman rahtilaivan väliltä, jonka pinta-ala vastaa neljää jalkapallokenttää.

Richard Hammond on innoissaan uudesta ohjelmastaan.

–    En malta odottaa, että pääsen tutustumaan ja tutkimaan näitä valtavia rakennelmia ja koneita. Ne ovat todellisia taidonnäytteitä nerokkaasta insinööritaidosta. Rakastan tekniikkaa ja sen takana olevaa tieteellistä otetta. Mitä suurempi laite tai kone, sitä parempi.

Sarjaa on juuri alettu kuvaamaan ja se saadaan maailmanlaajuiseen levitykseen vuoden 2020 puolella. Sarjan Discoverylle tuottaa Chimp Productions.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

huhtikuu 25, 2019, kello 12:01