Onnenpyörä jatkuu TV5:lla elokuussa

Onnenpy+Âr+ñ_16_juontajat

Jethro Rostedt ja Sara Sieppi astuvat jälleen puikkoihin, kun maailman suosituin gameshow Onnenpyörä viihdyttää TV5:n syksyssä. 

Wheel of Fortune -formaattiin perustuva legendaarinen Onnenpyörä koukutti katsojat ensimmäisellä kaudella nousten TV5:n kevään katsotuimmaksi kotimaiseksi ohjelmaksi. Viihdyttävä visailu saa jatkoa, kun uudet 2. tuotantokauden jaksot alkavat 29. elokuuta.

Onnenpyörää luotsaa tutusti Jethro Rostedt, jonka johdolla kilpailijat arvuuttelevat sanoja ja lauseita. Kirjaimia kääntää niin ikään ensimmäiseltä kaudelta tuttu Sara Sieppi. Lisäksi katsojat voivat osallistua ohjelmaan TV5:n Twitterin kautta arvailemalla sanoja reaaliajassa hashtagilla #onnenpyorakisa.

– Onnenpyörä! On se sitten hieno ohjelma. Olen saanut paljon palautetta, jossa ihmiset kertovat innostuneensa tästä legendaarisesta visailusta. Varttunut tai nuori, ei väliä, kaikki katsovat, Jethro fiilistelee uuden kauden kynnyksellä.

Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.

Onnenpyörän TV5:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Onnenpyörä
TV5 ke klo 20.00 alkaen 29.8.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 7, 2018, kello 10:19