Näin toimii Discoveryn uusi suoratoistopalvelu Dplay

Dplay

Dplayn laaja ja monipuolinen ohjelmakirjasto aukeaa yleisölle 17. syyskuuta osoitteessa www.dplay.fi.

Discovery Networks Finlandin uusi suoratoistopalvelu Dplay tarjoaa tv-viihteen ystäville tuhansia tunteja ohjelmaa 17. syyskuuta alkaen kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel ja Animal Planet. Ohjelmatarjonnasta on helppo nauttia juuri silloin kuin katsojalle parhaiten sopii.

Dplayn ilmainen ohjelmakirjasto aukeaa rekisteröitymisen myötä osoitteessa www.dplay.fi. Palvelun etusivulle on koottu nostot suosituimmista ja ajankohtaisimmista ohjelmista. Kohdennettu sisältö löytyy helposti valikoista, joita ovat aloitusvaiheessa kotimaiset sarjat, dokumentit, komedia, moottorit, seikkailu, luonto, reality, lifestyle ja pohjoismaiden parhaat. Ohjelmat-valikon alta pääsee käsiksi sisältöön kokonaisuudessaan, aakkosjärjestyksessä eriteltynä. Ohjelmakirjasto päivittyy ja laajenee jatkuvasti, ja jatkossa luvassa on muun muassa erilaisia teemakuukausia.

Televisioviihteen suurkuluttajan valinta on Dplayn maksullinen puoli Dplay+. Dplay+:n ohjelmatarjonta on entistä kattavampi, ja palvelun kautta pääsee käsiksi osin ekslusiiviseen sisältöön. Lisäksi Dplay+:n puolella ohjelmia voi katsoa ilman mainoksia sekä lineaarisia kanavia TV5, Kutonen, Frii ja TLC suoratoistona.

Valinta Dplayn ja Dplay+:n välillä tehdään etusivulla osoitteessa www.dplay.fi.

Dplay toimii tietokoneella webbiselaimella ja mobiilissa Android- ja iOS-alustoilla. Televisiosta palvelua voi katsoa uusimman AppleTV:n kautta tai Chromecast-suoratoistolaitteen välityksellä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

syyskuu 12, 2018, kello 14:46