Myyntimies Jethro saa jatkoa TV5:lla

TV5:n kevään hittisarjaksi noussut Myyntimies Jethro jatkuu ensi syksynä uusin 2. tuotantokauden jaksoin.

Turkulaisen kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtin tähdittämä tosi-tv-sarja Myyntimies Jethro on kasvattanut suosiotaan tasaisesti TV5:lla läpi ensimmäisen tuotantokauden. Viime viikon torstain jakso veti puoleensa sarjan tähänastisen ennätysyleisön 137 000 katsojaa (Yli 10-vuotiaat suomalaiset, luvusta puuttuu vielä ajassa siirretty katselu, lähde Finnpanel). Jethron edesottamukset sarjan tiimoilta ovat puhuttaneet runsaasti myös sosiaalisessa mediassa. Ensimmäisen kauden viimeinen jakso nähdään huomenna 8. toukokuuta TV5:lla klo 20.00.

TV5 vastaa sanavalmiin myyntitykin fanien toiveeseen, kun sarja saa jatkoa ensi syksynä. Toisella tuotantokaudella työ vie Jethroa kotimaan lisäksi aina Pietariin ja Istanbuliin asti. Menevän miehen avioliitto joutuu jälleen koetukselle erilaisten tempausten myötä. Entä onnistuuko Jethro vihdoin ikuisuusprojektissaan laihduttamisessa?

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Jeti jatkaa TV5:lla ja yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta ja hauskaa. Tiedämme, että suuremmatkin kanavat ovat kosiskelleet häntä, mutta Jeti viihtyy meillä. Hän on valloittava persoona ja häntä nähdään varmasti TV5:lla tulevaisuudessa myös uusissa produktioissa, SBS Discovery TV:n toimitusjohtaja Toni Flyckt sanoo.

Myös Jethro on erittäin mielissään sarjan jatkumisesta TV5:lla.

– On se huikeeta. Mitähän anoppi mahtaa sanoa, hän toteaa.

Sarjan tuottaa TV5:lle Nouhau Productions Oy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

toukokuu 7, 2014, kello 11:34