Muutoksii on TV5:n ensimmäinen elokuvayhteistyö

TV5:n ensimmäinen elokuvayhteistyö on kotimainen nuorisoelokuva kahden pojan ystävyydestä ja siitä, kuinka yllättävä onnettomuus on vähällä pilata kaiken.

TV5 tekee kaikkien aikojen ensimmäisen elokuvayhteistyönsä Muutoksii -nuorisoelokuvan kanssa. Klaus Heydemannin tuottama ja Sami Laitisen ohjaama viihteellinen Muutoksii on saanut koeyleisöltään erittäin hyvän vastaanoton ja kiitosta erityisesti siitä, että se on rehellinen kuvaus nuorten omasta todellisuudesta, ei aikuisten keinotekoisesta maailmasta. Elokuva nähdään 4. huhtikuuta ensi-illassa elokuvateattereissa kautta maan. TV5 esittää elokuvan alkuvuodesta 2015.

Muutoksii kertoo 12-vuotiaista herttoniemeläisistä  Antista (Tiitus Rantala) ja somalitaustaisesta Muhiksesta (Sami Hussein), jotka ovat olleet parhaat kaverukset jo tarhasta asti. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle, kun heidän luokkatoverinsa Rikun (Nuutti Konttinen) isoveljen johtamat paikalliset skinheadit janoavat kostoa somaleille. Tilannetta ei helpota se, että Antin äidin (Amanda Löfman) uusi miesystävä Jouko (Riku Kemppinen) paljastuu skinheadien jengin vetäjäksi.

Elokuva kertoo ennen kaikkea ystävyydestä, suvaitsevaisuudesta ja rohkeudesta noudattaa omaa sisäistä ääntään. Elokuvan ikäraja on K-12.

Musiikin elokuvaan ovat tehneet Bommitommi, Raappana, Asa, Puppa J. ja Solonen&Kosola. Raappanan musiikkivideo Muutoksii pyörii parhaillaan mm. Kutosella.

Lisätietoa elokuvasta löytyy kotisivulta www.muutoksii.fi, Facebookista https://www.facebook.com/muutoksii ja Instagramista #muutoksii.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

maaliskuu 7, 2014, kello 13:52