Meidän perheen tähdet jatkuu syksyllä TV5:lla

Suosittu koko perheen viihdeshow palaa uusin jaksoin TV5:lle. Ohjelmassa lapset laukovat hulvattomia totuuksia tunnetuista vanhemmistaan ja nauru raikaa.

Mitä ikiliikkuja Aira Samulin tekee silloin kun kukaan ei näe? Entä kenen nakukuva löytyy julkkiskaunotar Danita Westphalin makuuhuoneesta? Lapset puhuvat suunsa puhtaaksi ja vanhemmat kiemurtelevat penkeissään, kun Meidän perheen tähdet palaa TV5:lle ensi syksynä 2. kauden jaksoin.

Näyttelijä Sanna Stellanin juontama viihdeshow on leikkimielinen ja hyväntuulinen koko perheen ohjelma, jossa nauretaan itselle ja vieruskaverille pilke silmäkulmassa. Tunnettujen vanhempien lapset ja nyt myös lapsenlapset paljastavat kisailun lomassa perhe-elämästään hulvattomia yksityiskohtia, jotka nostattavat punan poskille.

Kakkoskaudella kuullaan lasten vastaukset ja vanhempien kömpelöt selitykset muun muassa kysymyksiin mikä on isän oudoin tapa, miltä äiti näyttää aamuisin, ja mitä isä tekee alasti?  Äidit ja isät joutuvat myös arvailemaan, mitä ihmettä heidän lapsensa oikein selittävät. Finaalitehtävässä voittopotin saaminen ratkaistaan muistipelin avulla.

Mukana tällä kaudella ovat muun muassa ex-kansanedustaja Merikukka Forsius ja Dan, yrittäjä Nina Mikkonen ja Matias, oopperalaulaja Mika Pohjonen ja Hertta sekä kansanedustaja Mauri Pekkarinen ja lapsenlapsi Elvi.

Meidän perheen tähdet perustuu ITV Studiosin omistaman 12 Yardin Big Star’s Little Star -formaattiin. Formaatin kansainvälisen jakelun hoitaa ITV Studios Global Entertainment. Ohjelman tuottaa TV5:lle ITV Studios Finland. 

Meidän perheen tähdet

22.8. alkaen TV5

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Avatar

kesäkuu 2, 2016, kello 13:10