onnenpyörä_netti.jpg

Maailman tunnetuin visailuohjelma Onnenpyörä TV5:lle

Yksi maailman rakastetuimmista ja pisimpään pyörineistä viihdeohjelmista alkaa TV5:lla ensi vuonna. Onnenpyörään haetaan juuri nyt kisaajia mukaan.

Ilmoittautuminen Onnenpyörään on päättynyt.

Maailman suosituin visailuohjelma Onnenpyörä tuo TV5:lle ensi vuonna aimo annoksen viihdettä ja yllätyksiä huumoria unohtamatta!

Wheel of Fortune -formaattiin perustuva Onnenpyörä pyörii menestyksekkäästi tällä hetkellä ympäri maailmaa lukuisissa eri maissa Yhdysvalloista Espanjaan ja Sri Lankaan. Ohjelman suosiolle ei näy loppua: esimerkiksi Yhdysvalloissa sitä katsoo joka viikko 28,4 miljoonaa ihmistä.

Onnenpyörä on gameshow-ohjelmien aatelistoa. Jännittävässä visailussa arvuutellaan sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kilpailija. Legendaarisen visailuohjelman ääressä viihtyvät kaikki vauvasta teiniin ja äidistä isovanhempiin, ja kotisohvalla jokainen pääsee testaamaan omaa nokkeluuttaan ja nopeuttaan kilpaa ohjelman osallistujien kanssa.

Ohjelman TV5:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.
 

 Onnenpyörä-faktaa:

-Ensimmäinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa 6.1.1975. Siitä lähtien ohjelma on pyörinyt jatkuvasti televisiossa.
-Suomessa Onnenpyörää esitettiin vuosina 1993-2011.
-Suomen ensimmäinen juontaja oli Kim Floor vuonna 1993. Sen jälkeen juontajaksi vakiintui Janne Porkka.
-Onnenpyörästä on tehty lukuisia mobiili- ja tietokonepelisovelluksia, joita pelaavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.
-Kaikkien aikojen suurin palkinto, yli miljoona dollaria, voitettiin Yhdysvalloissa vuonna 2013.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

kesäkuu 21, 2017, kello 10:46