Liigan ottelupäivät TV5:llä

logoRunkosarjan ensimmäisenä tv-pelinä TV5 tarjoilee hallitsevan Suomen mestarin Kärppien ja KalPan kohtaamisen 15.9.

Discovery Networks Finlandin lippulaivakanava TV5 jatkaa helmikuun olympialaisissa viitoittamaansa tietä esittämällä Suomen suosituimman urheilulajin huippuotteluita maksutta. Liiga-lähetysten tuotannosta vastaa Telia.

”Haluamme TV5:n kautta tarjota maistiaisia kokonaan uudesta Liiga-tuotannosta koko kansalle. Haluamme näyttää, millainen on uudelle tasolle viety katsojakokemus, sanoo Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen.

TV5:llä nähdään Liiga-kauden 2018-2019 aikana yhteensä 16 suoraa ottelulähetystä ennakkostudioineen. Syksyn ensimmäinen jääkiekkolähetys TV5:llä on kauteen valmistavasta pelistä 7.9. Runkosarjasta otteluita nähdään seitsemän ja kevään pudotuspeleistä kahdeksan.

Yhteispeli Telian kanssa on sujunut hyvässä hengessä. Runkosarjan aikana TV5 esittää ottelun kuussa ja pudotuspelivaiheessa vauhti kiihtyy. Liiga on ollut myös mainostaja-asiakkaidemme keskuudessa erittäin kiinnostava kokonaisuus: Yhteistyökumppanuudet on jo myyty lähes loppuun, toteaa Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

Ottelulähetysten lisäksi nähdään Telian tuottamia koosteohjelmia. Viikoittain TV5:llä lähetetään Liigailta– ja Liigaviikko-ohjelmat.

Ottelulähetykset

Lähetykset alkavat puolen tunnin studiovetoisella Pre Game -osuudella. Erätauoilla seurataan kierroksen etenemistä Telian studiotiimin kanssa.

Liigailta

Liigailta tarjoilee uunituoreeltaan päättyneen kierroksen hienoimmat maalit, kuumimmat puheenaiheet ja nostaa esille kiinnostavimmat yksilöt. Telian kiekkotiimiltä ei mikään oleellinen illan peleistä jää huomaamatta.

Lähetysaika pääsääntöisesti keskiviikkoisin illan TV5-elokuvan jälkeen. Kauden ensimmäinen Liigailta-ohjelma nähdään poikkeuksellisesti perjantaina 14.9.

Liigaviikko

Liigan viikon hienoimmat suoritukset, tärkeimmät ottelut, puhuttavimmat tilanteet ja viihdyttävimmät persoonat yhdessä näyttävässä paketissa. Esittelyssä kiinnostavimmat ilmiöt joukkueiden ja pelaajien taustoilta niin kaukalosta kuin sen ulkopuoleltakin.

Lähetysaika sunnuntaisin kello 18.30.

Liigailta- ja Liigaviikko-ohjelmat uusitaan aina ensiesitystä seuraavana päivänä kello 17.30.
TV5-kanavan varmistuneet Liiga-ottelut

7.9. 18.00 Liigaan valmistava ottelu KalPa-Saipa
Selostajana Jani Alkio ja asiantuntijana Ismo Lehkonen.

15.9. 16.30 Kärpät-KalPa
Selostajana Jani Alkio ja asiantuntijana Saija Tarkki.

24.10. 18.00 Kärpät-Tappara
Selostajana Sebastian Waheeb ja asiantuntijana Sean Bergenheim.

14.11. 18.00 HPK-JYP
Selostajatiedot vahvistetaan myöhemmin

Muut runkosarjan otteluiden lähetyspäivät TV5:llä (otteluvalinnat tehdään myöhemmin)
5.12., 23.1., 13.2. ja 6.3.

Kaikki Liigan noin 500 ottelua ovat katsottavissa Telia TV:stä. Joukkuepassin ostamalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut, myös kaikki Jokereiden matsit.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

elokuu 23, 2018, kello 10:11