Leah Hooper Discovery Networks Finlandin toimitusjohtajaksi

Leah_Hooper

Leah Hooper on nimitetty Suomen Discovery Networksin toimitusjohtajaksi ja hän on aloittanut tehtävässä. Kolme vuotta Discoverylla työskennellyt Hooper on kuulunut Pohjoismaiden johtoryhmään puolentoista vuoden ajan johtaen alueen sisältöstrategiaa ja liiketoiminnan kehittämistä.

Aikansa Lontoon- ja Helsingin-toimistojen välillä jakava Leah Hooper jatkaa työtään Pohjoismaiden sisältöinvestointien parissa ja keskittyy kasvattamaan Suomen Discoveryn digitaalista liiketoimintaa sekä luomaan lisäarvoa kaupallisille yhteistyökumppaneille.

­– Liityn Suomen tiimiin erittäin innoissani. Discovery Networks Finlandin vapaasti katsottavien kanavien katseluosuus on ollut vahvassa kasvussa koko alkuvuoden. Kaupallinen katseluosuutemme on kasvanut viime vuoteen verrattuna +22,5 %. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan digitaalista liiketoimintaamme Eurosport Playerin olympialaisten aikaisen menestyksen viitoittamalla tiellä, Leah Hooper sanoo.

Australialaissyntyinen Leah Hooper on työskennellyt kaupallisessa televisiossa yli 10 vuoden ajan, mm. Foxtelilla Sydneyssa. Hänellä on vankka kokemus strategia- ja sisältötyöstä, urheiluoikeuksien neuvotteluista sekä liiketoiminnan ja digitaalisten toimintojen kehittämisestä.

Discovery Networks Finlandin entinen toimitusjohtaja Christian Kemp jatkaa Tanskan toimitusjohtajana ja Pohjoismaiden kaupallisena johtajana Discoverylla.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

toukokuu 17, 2018, kello 10:19