Kulttisarja Unelmahäiden parien tuoreet kuulumiset Dplayssa

Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt? -erikoisjaksoissa kuullaan, mitä suosikkisarjasta tuttujen parien elämässä on tapahtunut sitten ikimuistoisen hääpäivän.

TV5:lla ja Dplayssa on seurattu kahden kauden ajan kulttisarjan maineesta nauttivan Unelmahäät-sarjan käänteitä. Romantiikannälkäisille on luvassa ensi vuoden puolella uusia ikimuistoisia rakkaustarinoita, kun sarja jatkuu kolmannen kauden jaksoin.

Sitä ennen Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa valotetaan sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttujen parien ajankohtaisia kuulumisia. Lyhyissä Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt? -erikoisjaksoissa ovat mukana Francesca ja Renny, Sonja ja Eetu, Mona ja Richard, Amanda ja Emilia, Annukka ja Jukka, Marika ja Jouni sekä Susanna ja Jere. Tuoreiden kuulumisten ohella TV5:lla palataan menneiden hääjuhlien pariin Unelmahäiden 1. kauden uusintakierroksen myötä.

Häähumun laannuttua perheenlisäystä on siunaantunut niin Monalle ja Richardille kuin Annukalle ja Jukalle. Myös Susanna on raskaana, vaikka Jere aiemmin vannoi, ettei lapsia enää tule. Temperamenttinen Francesca on saanut tarkkaavaisuushäiriö ADD -diagnoosin ja lääkityksen, jonka myötä into työntekoon ja opiskeluun on kasvanut. Hyvää kuuluu myös Amandalle ja Emilialle sekä Marille ja Jounille, jotka saivat tahoillaan jaksoistaan runsaasti palautetta.

Parien tarkemmat kuulumiset nähdään Dplayn lokakuussa. Unelmahäät ja erikoisjaksot Discoverylle tuottaa Filmaattiset Oy.

Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt?
Katsottavissa Dplay+:ssa 14.10. alkaen

Unelmahäät 1. kauden uusinnat
TV5 ma klo 19.00 alkaen 14.10.
Katsottavissa myös Dplayssa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.
Discovery Networks Finland

Discovery Networks Finland

lokakuu 7, 2019, kello 12:22