Krista Siegfrids, Arja Koriseva ja Ali Jahangiri ovat TV5:n Anna sen soida -viihdevisan tähdet

TV5:n Anna sen soida on uusi vauhdikas viihdeohjelma, jossa paitsi julkkikset myös katsojat kilpailevat musiikkitietouden mestaruudesta. Ohjelman juontana nähdään Krista Siegfrids ja sen joukkueita johtavat Arja Koriseva ja Ali Jahangiri.

TV5:n kevätohjelmistossa nähdään uusi vauhdikas viihdevisailu Anna sen soida. Kansainväliseen formaattiin perustuvaa show’ta luotsaa juontaja Krista Siegfrieds ja sen vaihtuvia julkkisjoukkueita kohti voittoa johtavat Arja Koriseva sekä Ali Jahangiri. Joka jaksossa joukkueet kilpailevat hittituntemuksellaan ja nopeudellaan – studion lattia on kuin suuri peliareena, jossa napeille nopeimmin hypännyt voittaa eniten pisteitä. Biisivihjeet kilpailijoille tarjoilee suosittu DJ Mista S, ja jaksoissa nähdään myös eturivin artistivieraita.

Katsojat voivat aidosti osallistua ohjelmaan ja kisata musatietämyksestä ja nopeudesta reaaliajassa kotisohvalta Anna sen soida -applikaatiolla. Ohjelma on ollut suuri hitti muun muassa Ruotsissa ja Portugalissa.

– Olemme ylpeitä voidessamme tuoda Suomeen uusia kansainvälisiä menestysformatteja. Anna sen soida on vauhdikasta musiikki-ilottelua, joka onnistuu viihdyttämään jokaista perheenjäsentä iästä riippumatta, TV5:n omistavan Discovery Networks Finlandin ohjelmajohtaja Katja Santala sanoo.

Ohjelman TV5:lle tuottaa FremantleMedia Finland.
 
Anna sen soida
TV5:lla keväällä 2018

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Posted in Ajankohtaista.

lokakuu 25, 2017, kello 10:03